Fullserviceföretag inom flytthjälp!

Flyttfirma Västra Götaland

Alltid bra priser och god service

Fina recensioner från kunder – 4,8/5,0

Fullt försäkrat/alla tillstånd

Alla tjänster inom flytthjälp

Flytthjälp inom landet och utanför

Begär offert

Pris Direkt

Västra Götaland med omnejd

KVALITETSGARANTI
Naturligtvis alltid kvalitetsgaranti på våra uppdrag!

TRAFIKTILLSTÅND
En seriös flyttfirma med yrkestrafiktillstånd!

FÖRSÄKRADE
Eventuell skada ersätts naturligtvis fullt ut!

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

Flyttfirma inom hela Västra Götaland

Exempel på orter där vi verkar är Göteborg, Uddevalla, Trollhättan, Alingsås, Borås och Ulricehamn

Alla tjänster inom flytthjälp och transporter
Mycket goda vitsord och bra priser!

Flytt & Städfix hjälper er gärna med flytten.

Vi är en etablerad flyttfirma som hjälper er med det ni har behov av om det så är en liten eller en stor flytt. Exempel på tjänster som kan ingå i flytthjälp är packning, uppackning, montering, röjning, bärhjälp och så vidare. Ni bestämmer naturligtvis exakt vad ni önskar hjälp med.

Idag är det mycket förmånligt att anlita en flyttfirma med tanke på det fina och generösa RUT-avdraget vilket medför att arbetskostnaden för själva flytten halveras via Skatteverket. Kostnaden reduceras direkt i samband med flytten och tas upp i deklarationen.

OffertStrategi för Covid-19

Flytthjälp och flyttservice åt privatpersoner

Flyttfirma Västra Götaland

Välkommen till vår flyttfirma i Västra Götaland. Vi hjälper er med flytten vart ni än önskar att flytta, inom eller utanför Västra Götaland, vi är flexibla. Oavsett vad ni behöver hjälp med så kan ni lita på att vi erbjuder en hög service och kvalitet. Ni kan även boka oss på kvällar och helger.

Välkommen att kontakta oss för en prisuppgift eller om ni undrar över något. Ni kan välja på olika offertformulär, vanligt mejl, kontaktformulär, telefon eller chatt. Kanske önskar ni redan nu en prisindikation? I så fall kan ni gärna testa vår priskalkylator här på hemsidan, det tar bara några minuter.

Välkommen till oss!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Västra Götaland

Offert

Flyttservice åt företag

Företagsflytt

Vi hjälper även företag, offentliga aktörer och organisationer om det är aktuellt med flytthjälp eller kanske en transport av något slag. Exempel på tjänster kan vara att vi hämtar något åt ert företag eller att vi hjälper er med att leverera ut något till en av era kunder.

Vi försöker alltid att vara flexibla och ställer gärna upp när det passar er bäst, på dagen, på kvällen eller på helgen.

Varmt välkommen att höra av er till oss för en offert, en diskussion eller ett upplägg.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Västra Götaland

Företagsflytt

Professionellt, smidigt och med kvalitet

Vår strävan är alltid att ge den bästa service till våra kunder tillsammans med bra priser och villkor. Än mer prisvärt blir det med det fina RUT-avdraget vilket gör att kostnaden för arbetet reduceras med 50 %.

Vårt mål är alltid att hantera våra kunders bohag eller inventarier på bästa sätt för att motverka att något tråkigt händer. Därför använder vi olika hjälpmedel för att skydda det vi hanterar.

Välkommen att kontakta oss!

50%
RUT

Alla försäkringar och tillstånd

Även om vi är försiktiga och kör försiktigt så kan ju trots allt en olycka inträffa även om det händer sällan. Vid dessa sällsynta fall har vi försäkringar som träder in.

Precis som alla andra seriösa flyttfirmor har vi även ordning på alla övriga dokument som krävs, som exempelvis yrkestrafiktillstånd.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Västra Götaland

Västra Götalands Län

Här ser ni kartan över Västra Götalands Län som säkert känns igen 😀 Vi står till tjänst med allt inom flytt inom hela länet, utanför länet samt utomlands.

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.