Effektiv flytthjälp på Värmdö!

Flyttfirma Värmdö

Alltid bra flyttservice

Goda recensioner – 4,7/5,0

Konkurrenskraftiga bra priser

Allt inom flytt och transport

Inom landet och utanför landet

Begär offert

Pris Direkt

Värmdö med omnejd

KVALITETSGARANTI
Seriös flytthjälp med kvalitetsgaranti!

TRAFIKTILLSTÅND
Flyttfirma med alla tillstånd!

FÖRSÄKRADE
Alla försäkringar som krävs inom flytt!

Flyttfirma Värmdö

Allt som ni önskar hjälp med inom flytt och transport
Bra priser, god service och fina vitsord!

En flytt är en stor och tung process med många olika delmoment innan allt är på plats på nästa adress. Speciellt om flytten bär av mot en mindre bostad så är det mycket som ska sorteras, kanske återvinnas eller slängas. Det ska även packas, bäras och transporteras vilket kräver mycket energi. Låt oss underlätta allt detta för er. Kontakta oss gärna för en diskussion och ett bra upplägg.

Nu med RUT-avdraget är det verkligen förmånligt att anlita en flyttfirma för alla eller vissa av de moment som krävs innan allt är på plats i den nya bostaden. RUT-avdraget av idag reducerar kostnaden för flytten med ungefär 50% och det är Skatteverket som administrerar detta tillsammans med oss som skickar in ansökan. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

OffertStrategi för Covid-19

Flytthjälp privatpersoner

Flyttfirma Värmdö

Välkommen till en seriös flyttfirma på Värmdö. Vi hjälper er med flytten i närområdet eller om ni önskar flytta längre än så eller till och med utomlands. Som etablerad och seriös flyttfirma har vi de resurser som behövs att kunna erbjuda allt inom flytt. Vi hjälper er med en liten eller en stor flytt – flexibilitet är vårt motto!

En liten flytt kan då handla om att enbart hjälpa er med det som är tungt eller otympligt som exempelvis ett tungt bord eller ett tungt skåp. En stor flytt däremot kan betyda att vi hjälper er med alla de moment om måste tas om hand. Det kan då handla om att vi hjälper er att demontera gardiner, tavlor, hyllor, möbler och så vidare. Därefter packar vi ned allt i lätthanterliga flyttkartonger så att allt blir lätt att bära ut till flyttbilen.

Behöver ni hjälp under vissa tider så är det inga problem då vi ofta arbetar från tidig morgon till sen kväll. För att ytterligare vara till er hjälp på bästa sätt kan vi även ställa upp på helger och röda dagar.

Välkommen att höra av er till oss för ett samtal eller en offert. Ni kan kontakta oss på olika sätt som via offertformulär, chatt, telefon eller ett vanligt mejl. Ni kan även nu direkt få en prisindikation genom att testa vår priskalkylator här på hemsidan som ni hittar under fliken övrigt och därefter priser. Priset får ni direkt efter det att ni fyllt i era uppgifter och trycker på beräkna pris. Varmt välkommen till oss!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Värmdö

Offert

Flyttservice, transporter och bärhjälp för företag

Företagsflytt

Hjärtligt välkommen säger vi även till alla företag, kommuner och regioner, föreningar och andra sammanslutningar – vi kan vara behjälpliga på många olika sätt. Kanske behöver ni hjälp med att flytta ert företag, bärhjälp av olika slag, hämta ett paket eller vad det än kan röra sig om. Vi är anpassningsbara och ställer gärna upp under de tider som är smidigast för er oavsett om det är på morgonen, under dagen, kvällstid eller på helgen.

Välkommen till oss oavsett om det handlar om ett tillfälligt behov eller om ni kanske önskar ett samarbete som sträcker sig över en längre tid.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Värmdö

Företagsflytt

Tryggt, seriöst och prisvärt

Vår ambition är alltid att sköta våra uppdrag på bästa sätt så att alla blir nöjda, vilket gör allt så mycket enklare och trevligare. Nöjda kunder i sin tur leder ofta till fler kunder via goda omdömen och rekommendationer. Förutom att sköta våra uppdrag på ett bra sätt är det viktigt att våra priser ligger i rätt nivå så att ni egentligen inte ska behöva fråga någon mer flyttfirma om priset. Vi ser hela tiden över våra priser så att de ligger på rätt nivå. Kontakta oss gärna om ni önskar att diskutera ett pris så tittar vi naturligtvis på det. Nu är dock inte alltid priset det viktigaste utan den service ni får så att flyttupplevelsen blir behaglig. Viktigt är även att jämföra vad som ingår i själva offerten eller upplägget.

Undersök gärna våra fina omdömen via Google!

Det fina RUT-avdraget medför också att flytten ytterligare blir en behaglig upplevelse då ungefär 50% av kostnaden för själva flytten dras av via Skatteverket. Hör gärna av er om ni vill diskutera ett upplägg, ett pris, en offert, vad som ingår i RUT-avdraget och så vidare.

Varmt välkommen att höra av er till oss!

50 %
RUT

Vi har alla de tillstånd och försäkringar som krävs

När vi tar hand om ert bohag eller era inventarier så är vi alltid försiktiga så att inga olyckor händer. Vi täcker in med skyddsplaster, täcken, filtar och använder även andra hjälpmedel för att skydda på bästa sätt. Vi packar även in allt på flyttbilen på ett bra sätt så att lasten ligger stadigt när vi därefter ska transportera allt till nästa adress. Naturligtvis kör vi även försiktigt för att ytterligare motverka onödiga skador.

Även om vi är mycket försiktiga så kan ju trots allt en olycka eller en skada inträffa. Naturligtvis ersätter vi en sådan eventuell skada som är orsakad av oss eller så ersätter vårt försäkringsbolag skadan. Dessutom har vi alla andra dokument i ordning som trafiktillstånd för yrkestrafik.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Värmdö

Värmdö

Kartan över Värmdö känner ni säkert igen 😀 Som en seriös och smidig flyttfirma hjälper vi er med vad ni än önskar. En långväga flytt eller en lokal flytt, inga problem. Även olika transporter och bärhjälp är något som vi ofta hjälper till med.

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.