Schysst Flytthjälp till hög kvalitet!

Flyttfirma Stockholm

Rimliga priser

Högt servicetänk

Trafiktillstånd och försäkringar

Allt inom flytt

Begär flyttoffert Kundrecensioner

Pris Direkt

Stockholm med omnejd

TRAFIKTILLSTÅND
Vi har tillstånd för yrkesmässig trafik precis som alla seriösa flyttfirmor

KVALITETSGARANTI
Det betyder att vi åtgärdar fel som upptäcks efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vi ersätter skador till 100 % om det skulle hända något

Flytt & Städfix ena flyttbil

En erfaren flyttfirma i Stockholm

En flytt är ett ansträngande projekt för den som bestämmer sig för att sköta flytten helt själv. Det vet alla som någon gång flyttat tillsammans med en eller två vänner eller ett fåtal familjemedlemmar/släktingar. En sådan flytt görs ofta utöver den egna ordinarie arbetstiden vilket gör det ännu tyngre.

Slit inte med flytten själv utan ta istället in en offert från oss, då ett pris med dagens RUT-avdrag verkligen är förmånligt. Vi ser till att flytten löper på så smidigt som det bara går och i rätt tid. Vi är också experter på att skydda, packa och transportera bohag och inventarier på ett säkert sätt.

Både tryggt och prisvärt!

Som seriös flyttfirma i Stockholm erbjuder vi alla flyttjänster

Varmt välkommen att kontakta oss för en offert/prisförslag

Offert utan förbindelseSå här hanterar vi Corona

Vad kostar en flytt
egentligen om du överlåter den åt en flyttfirma i Stockholm?

Beroende på vad dina behov är så varierar såklart priset, men vi har en priskalkylator på vår hemsida som låter dig se kostnaden direkt!

Få reda på vad din flytt kostar genom att besöka vår flyttberäknare pris direkt.

Vi klarar av alla de moment som tänkas kan inom flytt.

Olika tjänster som kan ingå i en stor flytt kan vara att vi först hjälper er med att sortera och köra bort det som inte ska flyttas med till nästa ställe. Därefter kan vi hjälpa er med att plocka ned gardiner, lampor och tavlor samt att vi packar ner allt i professionella flyttkartonger, för att till sist bära ner allt till vår flyttbil för vidare transport till nästa adress. Där på nästa ställe kan vi hjälpa till med att montera upp allt så att det bara är att flytta in och trivas i det nya boendet.

En enklare flytt kanske enbart handlar om att vi flyttar ett tungt skåp eller en flygel. Ni kan med andra ord själv bestämma exakt vad ni vill ha hjälp med – alla uppdrag är av intresse.

Vi hjälper er på det sätt ni vill!

Privatflyttning

Flyttfirma Stockholm

Välkommen till vår flyttfirma i Stockholm!

Vi är ett gäng erfarna flyttkarlar som vet hur en flytt ska hanteras på bästa sätt, både sett till pris och kvalitet – läs gärna våra goda kundomdömen här på hemsidan som vi är mycket tillfreds med.

För oss är det viktigt att ni är helt nöjd med oss, så därför är vårt löfte till er en smidig och trygg flytt!

Välkommen att kontakta oss på det sätt som är bäst för er. Ni kan välja mellan att ringa oss, mejla oss, fylla i ett formulär eller chatta med oss.

Vi ser fram emot att höra från er – välkommen!

Offert

Företagsflytt

Vi hjälper alla

Vi hjälper även företag, så om ni har ett behov av flytthjälp, någon transport, bud eller kanske hjälp med att bära något så är vi gärna behjälpliga.

Inom flytt erbjuder vi våra tjänster till alla typer av flyttar så som att flytta en restaurang, ett kontor eller något helt annat – vi hjälper även kommuner och föreningar vad saken än gäller.

Välkommen att kontakta oss om ni har ett behov av tillfällig hjälp eller kanske ett mer långsiktigt samarbete – vi är öppna för alla typer av upplägg.

Välkommen!

Offert

Prisvärt och med RUT-avdrag

För privatpersoner är det mycket förmånligt att idag anlita någon firma för tjänster som berättigar till RUT-avdrag då 50 % av arbetskostnaden försvinner. Är det två personer i hushållet går det att dra av 2*75000 kronor per år för olika RUT-tjänster. En vanlig lokal flytt kostar dock en bråkdel av dessa belopp men avdragsmöjligheterna inom RUT är stora.

Om ni önskar hjälp med exempelvis en flytt kan ni välja mellan fast pris och löpande pris när ni anlitar oss.

Önskar ni ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt offertformulär eller vår snabboffert. Vill ni hellre anlita oss till löpande timpriser så kostar det från 599 kr/timma inklusive mervärdesskatt (moms) som då innefattar en flyttbil med två flyttgubbar.

Om detta låter besvärligt är ni välkommen att kontakta oss på det sätt som känns bäst för er så som via telefon, chatt eller vanligt mejl.

50%
RUT

Vår firma har försäkringar och alla tillstånd

Naturligtvis är det för oss mycket viktigt att ni känner er trygg med oss om ni anlitar oss för er flytt eller vad det än gäller. Vi är därför noga med att alla dokument är i ordning så som försäkringar och olika tillstånd.

Även om vi har försäkringar så skyddar vi naturligtvis allt som vi hanterar på bästa sätt genom att använda skyddsplaster, filtar och täcken. När vi därefter kör vår flyttbil så körs den på ett försiktigt och säkert sätt så att vi minimerar risken för skador.

Varmt välkommen att anlita en erfaren flyttfirma i Stockholm som vet vad som krävs för en smidig flytt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Stockholm

Kartbild över Stockholm

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.