Låt oss förgylla din flyttupplevelse

Din Flyttfirma i Solna

Fria offerter

Olycksfallsförsäkring

Trafiktillstånd

Bra omdömen

Begär Offert

Pris Direkt

Pris Direkt under en minut!

TRAFIKTILLSTÅND
Utfärdat tillstånd från Transportstyrelsen

KVALITETSGARANTI
Vi lämnar dig inte förrän du är 100% nöjd

ANSVARSFÖRSÄKRING
Via Trygg-Hansa.

En prisvärd flyttfirma i Solna

Flytthjälp dit du vill, när du vill.

Många bävar sig inför en kommande flytt, men att hitta rätt flyttfirma för flytthjälpen är inte alltid enkelt det heller.

Vi är en professionell flyttfirma som innehar alla de tillstånd som krävs samt ansvarsförsäkring för att ge dina ägodelar det absolut bästa skyddet.

RUT-avdraget löser vi åt dig, så att du betalar en kostnad med 50% avdrag för arbetskostnaden.

Det ska vara enkelt att ta in flytthjälp, utan att behöva oroa sig för hur flyttuppdraget utspelar sig.

Din trygghet är det allra viktigaste för oss, samt att du blir nöjd med de flyttjänster vi erbjuder och känner dig proffsigt bemött.

När du ska flytta, välj en flyttfirma som har goda kundrecensioner och förstår dig som kund från ditt perspektiv – din flyttfirma i Solna.

Skydda ditt bohag under flytten, flytta med oss!

Kostnadsfri offert

Flyttjänster Solna med omnejd

Bohagsflytt

Behöver du flytthjälp i eller utanför Solna så tycker vi absolut att du ska överväga vår flyttfirma som alternativ för din flytt och ta in prisförslag innan du bestämmer dig.

Det är inte bara traditionell bohagsflytt, det vill säga flytta möbler från en adress till en annan som vi håller på med. Vårt tjänsteutbud är brett och vi ser vår flyttfirma i Solna som ett fullserviceföretag inom flytt.

Om vi kan underlätta och frigöra tid där det behövs som mest så ser vi det som ett lyckat flyttuppdrag.

Du väljer själv nivå på flyttuppdraget, det vill säga vilka moment du behöver vår hjälp till. Vill du endast hyra flyttbil med chaufför så går det hur bra som helst.

Privatflytt

Övriga tjänster

Flytt & transport & övrigt

Privatpersoner, företag, kommuner och ja, vem som helst egentligen är välkommen att höra av sig för frågor, funderingar och prisuppgifter kring våra tjänster.

Utöver våra vanligaste förekommande flyttjänster erbjuder vår flyttfirma i Solna även tjänster såsom:

Vill du ha övrig hjälp som exempelvis trädgårdshjälp så är du varmt välkommen att höra av dig. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

Kontakta oss

Frågor och svar

I normalfallet ingår följande:

* Försäkring
* Transport från den gamla till den nya bostaden.
* Bärhjälp, där vi bär ut och bär in ditt bohag.
* Skydd av ditt bohag med filtar, spännband och överlag.
* Hjälp med lättare nedmontering och montering.

Tilläggstjänster:

* Packning/uppackning
* Låna flyttkartonger
* Flyttstäd

Beroende på vilka flyttjänster du väljer kan vi lämna olika fördelaktiga prispaket på din flytt.

Trafiktillstånd är ett tillstånd som utfärdas av transportstyrelsen, vilket gör att vi har tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik.

Utan detta tillstånd får du inte bedriva yrkesmässig trafik med exempelvis godstransporter eller flytt.

Se till att kontrollera flyttfirman före du anlitar dem då det tyvärr finns en del oseriösa flyttfirmor som inte är så noga med det här.

Olyckor sker sällan, men när de sker så är vi redo. Vår försäkring via Trygg-Hansa täcker de skador som uppstår vid exempelvis en flytt, vilket gör att vi minimerar risken för att hamna i en ekonomisk knipa samtidigt som du kan känna dig 100% trygg under flytten.

Det som gör det tryggt i det här fallet handlar egentligen inte om att vi lämnar ifrån oss ansvaret till ett försäkringsbolag, utan det handlar snarare om att du inte behöver oroa dig för om vi kommer kunna ersätta dig. Hade vi inte haft en försäkring så hade vi behövt ta pengar ur egen ficka och det är ju kanske inte alltid ett företag har pengar till godo – då hamnar du i kläm.

Ansvarsförsäkringen betyder att dina ägodelar hamnar i trygga händer. Anlita inte en flyttfirma som ej innehar försäkring – då kan det gå riktigt illa om olyckan är framme under flytten.

När du behöver hjälp så tar vi alltid fram ett gratis prisförslag som antingen baseras på ett fast pris eller timpris – det avgör du.

Detta gör följaktligen så att du kan få se vad det kostar och fundera innan du bestämmer dig.

Ta gärna in flyttofferter från flera olika företag, men tänk på att väga in fler faktorer än bara priset för flytten. Skulle det vara så att du får ett bättre pris för flytten hos någon av våra konkurrenter så kan vi troligtvis matcha det priset.

Prisvärt

Kvalitet behöver inte alltid kosta mer. Som flyttfirma i Solna försöker vi hålla oss konkurrensmässigt prisvärda gentemot våra konkurrenter. Det som främst gör flytthjälpen prisvärd idag är det så kallade RUT-avdraget som tillåter dig att dra av 50% av arbetskostnaden för den/de flyttjänster vi utför åt dig.

RUT är inget du behöver fundera över, det fixar vi åt dig automatiskt.

Tveka inte att höra av dig till vår flyttfirma för frågor eller funderingar kring våra flyttjänster eller andra tjänster.

50%
RUT

Försäkrade under flytten

Olyckor sker sällan, men för din trygghet är vi försäkrade så att om olyckan är framme under exempelvis en flytt täcker vår försäkring de skador som i så fall har uppstått vid olyckan. Detta gäller inte bara vid transporten, utan även vid utbärning/inbärning av dina ägodelar till eller från en eller flera av våra flyttbilar.

Skydda ditt bohag under flytten och flytta med oss!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Solna

Solna

Vi erbjuder våra flyttjänster både i och utanför Solna. Så om flytten är långväga så är det inga problem.

Solna har cirka 83 000 invånare vilket gör att Solna hamnar på 27:e plats sett till befolkningsmängd av Sveriges alla städer/kommuner.

Solna har mycket att erbjuda. Några populära platser att besöka är bland annat:

* Slottsträdgården Ulriksdal
* Mall of Scandinavia
* Ulriksdals Slottspark
* Mulle Meck-parken
* Friends Arena

Högskolor & yrkeshögskolor:
Karolinska institutet
Militärhögskolan Karlberg
Polishögskolan
Nackademins Yrkeshögskola

Gymnasieskolor:
Ingridskolan
Psykologigymnasiet
Solna Gymnasium
Peabskolan

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.