När flytten bara måste bli bra!

Flyttfirma i Sala med omnejd

Gratis Prisförslag

Försäkrade – ditt bohag i trygga händer

Alla Trafiktillstånd

Begär prisförslag
Kundomdömen

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd för yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Fel/brister åtgärdas!

ANSVARSFÖRSÄKRING
Full ersättning vid skada

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

En flyttfirma i Sala – prisvärda proffs!

Ta in proffsig och prisvärd flytthjälp och spara på dina krafter inför ditt nya boende, ja anlita oss och få en trygg och bekymmersfri flytt.

Med flera tusen flyttar i bagaget och många nöjda kunder, samt erfaren och serviceinriktad personal vet vi vad som krävs för att du ska bli nöjd.

Med oss är det självklart att du kan nyttja RUT(statligt bidrag) vilket innebär att vi drar av 50% av arbetskostnaden. Det har aldrig varit så prisvärt att anlita flytthjälp. Vad väntar du på 😀 ?

Din behjälpliga flyttfirma för dig som bor i Sala. När du letar efter ett prisvärt proffs som kan hantera ditt bohag varsamt så finns det egentligen bara ett val;
– Flytt & Städfix Mälardalen AB

Kostnadsfri offertSå här hanterar vi Corona

Flyttjänster

Vi älskar att flytta

När det är dags att flytta, överväg att ta in professionell hjälp. Det är inte bara prisvärt, du får dessutom ett bättre skydd för dina möbler – om flyttfirman ni anlitar innehar olycks- och ansvarsförsäkring vill säga.

Det gäller att hitta ”rätt” flyttfirma, vi vill påstå att du har lyckats med det.

Du kan välja upplägget helt själv om det finns vissa moment du vill lösa själv eller om du helt enkelt vill ha en helhetslösning, då tar vi hand om ALLT kring din flytt och du kan bara luta dig tillbaka och slappna av.

Övriga tjänster vi kan bistå med är bland annat, magasinering, städtjänster, röjning/slänga skräp och packning med mera.

Om du behöver låna eller köpa flyttkartonger kan du med fördel göra det av oss.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Mer om Privatflytt

Flytthjälp åt företag

Flytt av kontor

Om du som företagare har behov av flyttjänster eller övriga transporttjänster kan vi absolut hjälpa dig.

Med oss får du ett smidigt samarbete från början till slut med dina behov i centralt fokus.

Om ett större uppdrag i form av exempelvis en kontorsflytt behöver göras, så kan vi se till att göra detta under helgtid, när arbetsstyrkan inte behöver vara på plats. På så sätt kan dina anställda lämna det gamla kontoret på fredagen och komma till det nya redan på måndagen.

Professionell flytthjälp alla dagar i veckan!

Företagsflytt

Prisvärda

Vi vill att det ska kännas som att det är mer än värt att anlita oss för flytthjälp.
Med RUT-avdraget blir dessutom arbetskostnaden 50% avdragsgill.

Våra löpande timpriser går från 599kr/h och då ingår 2 flyttgubbar och 1 flyttbil.
Vill du hellre ha ett fast pris så kan du ansöka om offert direkt på vår hemsida – vi återkommer med ett prisförslag inom kort.

Lägg din dyrbara tid på det som är viktigt och låt oss ta hand om flytten!

50%
RUT

Försäkrade

Det kanske känns självklart att en flyttfirma är försäkrade och innehar trafiktillstånd men så är det inte alltid, det är därför vi känner att vi behöver skylta med det. Dels för att vinna ditt förtroende men också för att du ska förstå att dina möbler innefattas av ett skydd som är bättre än om du skulle ha flyttat själv.

Även utan försäkring skulle vi sett till att ersätta för de skador vi råkat orsaka, men vår försäkring täcker alltså det här.

Flytta tryggt och bekymmersfritt med oss!

Sala

Bor du i eller i närheten av Sala känner du kanske igen kartbilden till höger nedanför 😀

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.