Seriös flyttservice på Östermalm!

Flyttfirma Östermalm

God flyttservice och bra priser

Toppenomdömen – 4,7/5,0

Tryggt – alla tillstånd och försäkringar

Alla förekommande flyttjänster

Inom vårt land samt flytt utomlands

Begär offert

Pris Direkt

Östermalm med omnejd

KVALITETSGARANTI
En flyttfirma med kvalitetsgaranti!

TRAFIKTILLSTÅND
Yrkestrafiktillstånd och seriöst!

FÖRSÄKRADE
Om något skadas så ersätts det!

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

Flyttfirma Östermalm

Allt som tänkas kan inom flytt.
Strålande omdömen och samtidigt bra priser!

Vi som är professionella inom det här med flytt vet att det kan vara mycket tungt att sköta om en hel flytt själv från början till slut. Ska allt dessutom skötas utanför ordinarie arbetstid så kommer det att vara en mycket betungande flyttprocess. Det är en mängd moment som ska utföras så som sortering, demontering, packning, bortforsling, röjning och så vidare. Överlåt allt detta eller vissa delar av flytten till oss för att underlätta för er.

Med dagens RUT-avdrag är det inte så betungande att anlita någon för hjälp med flytten som det var tidigare. RUT-avdraget medför att priset för flytten blir med en reducering om 50% vilket ombesörjs via Skatteverket. Undersök gärna med oss, utan några förpliktelser, vad priset för er flytt kan hamna på. Vi återkommer till er inom kort med en tydlig prisbild inklusive avdraget.

OffertStrategi för Covid-19

Flytthjälp för privatpersoner

Flyttfirma Östermalm

Om ni har funderingar på att anlita en seriös flyttfirma för er flytt på Östermalm eller till/från Östermalm så vågar vi hävda att ni kommit rätt nu när ni hittat hit till vår hemsida. Vi är en etablerad flyttfirma som hjälper er med flytten vart ni än önskar inom vårt avlånga land. Är det så att ni istället ska flytta utomlands så är vi behjälpliga även med utlandsflytt. Kanske behöver ni hjälp med hela flytten eller bara vissa moment av flytten – inga problem vi är flexibla.

En stor flytt kan handla om att vi hjälper er med alla moment som exempelvis demontering, packning, sortering, bärhjälp, transport, montering och så vidare. En liten flytt kan då innebära att vi exempelvis hjälper er med att flytta det som är tungt och besvärligt att hantera.

Behöver ni hjälp med flytten under olika tider som passar er bäst så försöker vi alltid att anpassa oss efter sådana önskemål oavsett om det då handlar om sena kvällar eller till och med röda dagar.

Varmt välkommen att kontakta vår flyttfirma på Östermalm för en prisuppgift eller en fråga via offertformulär, chatt, telefon eller ett vanligt mejl. Om ni önskar kan ni redan nu få en indikation på vad flytten kan kosta genom att fylla i vår automatiska flyttkalkylator här på hemsidan – pris kommer då fram direkt efter det att ni fyllt i era uppgifter. Flyttkalkylatorn hittar ni under fliken övrigt och därefter priser. Välkommen till en etablerad och professionell flyttfirma!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Östermalm

Offert

Flytthjälp och transporter för företag

Företagsflytt

En betydande del av våra uppdrag inom flytt och transport är åt företag, föreningar, kommuner och regioner och så vidare. Vi kan hjälpa till med det ni önskar så som en flytt, att bära, en transport eller vad det än kan handla om. Vi är flexibla och kan vara er behjälpliga när det passar er bäst som exempelvis dagtid, tidigt på morgonen, på kvällen eller till och med på helgen.

Varmt välkommen att kontakta oss här på Östermalm vid enstaka behov eller om ni vill diskutera ett mer långvarigt samarbete inom exempelvis flytt.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Östermalm

Företagsflytt

Prisvärt, tryggt och seriöst

Vi har som mål att alla våra kunder ska känna sig helt nöjda efter ett avslutat flyttuppdrag med oss. Våra nöjda kunder hjälper vår flyttfirma på Östermalm att finna mer kunder via rekommendationer, betyg och omdömen. Bra priser och hög servicegrad inom flytt är vårt motto. Som kund ska ni inte ens behöva fråga andra firmor om pris då vi hela tiden håller koll så att priserna är rätt. Återkom gärna till oss om ni hittar ett pris som ni tycker är mer förmånligt. Viktigt är då att väga in andra parametrar så som recensioner och vad som exakt ingår i flyttofferten.

Nu med det förmånliga RUT-avdraget som idag innefattar en mängd olika tjänster som ger ett reducerat pris är det verkligen förmånligt att bespara sig allt det tunga i samband med en flytt. Avdraget ger en reducering om 50% för kostnaden för flytten. Kolla gärna med oss om ni har funderingar på vilka flyttjänster som ingår i RUT utöver just den direkta flytthjälpen.

Välkommen till oss om med frågor eller om ni önskar en prisuppgift/flyttoffert.

50 %
RUT

Alla för flytten erforderliga försäkringar och tillstånd

När vi hanterar inventarier eller bohag under en flytt så tar vi hand om det på bästa sätt genom att hela tiden vara mycket försiktiga så att inte något skadas. Till vår hjälp under flytten har vi då olika skyddsmaterial som skyddsplast, täcken, filtar och andra hjälpmedel. Därefter bär vi och packar in på flyttbilen så att lasten ligger stadigt utan att märken eller skav uppstår. Transporten till nästa adress sker på ett försiktigt sätt så att inte något skadas under själva körningen.

Trots vår höga ambition och vår noggrannhet kan ju skador trots det uppstå under en flytt. Vid dessa sällsynta fall ersätter vi självklart en sådan skada eller så träder vårt försäkringsbolag in med ersättning. Viktigt är att vi tillsammans diskuterar vad som är av stort värde så att vi är extra försiktiga med sådana saker under flytten.

Som flyttfirma har vi alla dokument i ordning som trafiktillstånd och annat som behövs för att driva en seriös verksamhet inom flyttbranschen, precis som alla andra seriösa flyttfirmor.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Östermalm

Östermalm

En karta över Östermalm som säkert känns igen 😀 Vi som är en trygg och seriös flyttfirma hjälper er med allt ni önskar inom flytt, transport eller bärhjälp. Det kan då handla om ett flyttuppdrag i närområdet, ett flyttuppdrag lång bort inom landet eller ett flyttuppdrag utanför landet. Alla olika typer av insatser är av intresse!

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.