Vi löser flytten på bästa sätt!

Flyttfirma Norrtälje

Flyttjänster till bra pris

Fina kundomdömen – 4,8/5,0

Trafiktillstånd och försäkrat

Alla flyttjänster

Flytthjälp inom vårt land och utomlands

Begär Offert

Pris Direkt

Norrtälje med omnejd

KVALITETSGARANTI
Vi erbjuder naturligtvis kvalitetsgaranti på våra uppdrag!

FÖRSÄKRADE
Om en skada skulle inträffa så ersätts den!

TRAFIKTILLSTÅND
För er och vår trygghet – vi har yrkestrafiktillstånd!

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

Flyttfirma i Norrtälje

Allt inom flytt och transport!
Effektiva, seriösa och med bra priser

Alla som flyttat vet hur tung och slitsam en flytt kan vara. Det är mycket att montera ner, packa, bära och transportera. På nästa ställe ska allt monteras upp igen. Låt oss hjälpa er med flytten så att ni istället får tid och kraft till allt annat som även måste fixas och donas med.

Nu med det fina RUT-avdraget tycker nog de flesta att det i alla fall är befogat att fråga en flyttfirma om ett pris för flytten då hela 50 % av arbetskostnaden kan dras av via Skatteverket. Vi hjälper er med hela flytten eller del av flytten, som exempelvis det tunga.

OffertStrategi Covid-19

Flyttjänster privata flyttar

Flyttfirma Norrtälje

Varmt välkommen att kontakta oss om ni behöver hjälp med flytten. Vi erbjuder alla tjänster inom flytt och flyttar ert bohag inom hela vårt land och även utomlands. Vi är intresserade av alla olika uppdrag – små som stora.

Vi är behjälpliga oavsett om ni bara vill flytta ett tungt skåp, de tunga möblerna vid en flytt eller om ni vill att vi sköter om hela flytten från början till slut. En stor flytt kan handla om att vi demonterar ner exempelvis alla gardiner, tavlor och hyllor. Vi packar ner allt i flyttkartonger och därefter bär vi ner allt till flyttbilen för vidare transport till nästa adress. På nästa adress kan vi montera upp och ställa allt i ordning exakt så som ni vill ha det. Vi erbjuder även transport till återvinning eller annan plats om det önskas.

Varmt välkommen att kontakta oss här via hemsidan eller telefon. Vi hjälper gärna till även på kvällar och helger om det önskas.

Testa gärna vår priskalkylator här på hemsidan och få ett pris direkt.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Norrtälje

Offert

Flyttjänster företag

Företagsflytt

Önskar ni som företag eller offentlig aktör hjälp med något inom flytt eller transport så är vi gärna behjälpliga. Exempel på tjänster som vi erbjuder är hjälp med flytten, transporter, budtransporter, bärhjälp, butiksflytt, kontorsflytt, industriflytt samt andra typer av företagsflyttar.

Som flyttfirma i Norrtälje är vi tillgängliga dagtid, kvällstid och även helger då vi vill vara flexibla och underlätta för våra kunder samt erbjuda en hög servicenivå. Läs gärna våra höga kundomdömen, via Google, här på hemsidan vilka vi är mycket stolta över.

Varmt välkommen att kontakta oss för ett prisförslag eller en offert. Ni kan kontakta oss via olika formulär här på hemsida eller via telefon.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Norrtälje

Företagsflytt

Professionellt, prisvärt och seriöst

Alla som driver verksamhet inom flytt vet hur viktigt det är att hela tiden få nöjda kunder som genererar goda omdömen samtidigt som de naturligtvis har all rätt att förvänta sig en hög servicenivå – vilket de betalat oss för. Utan nöjda kunder blir det svårt att driva flyttverksamhet. Vi arbetar väldigt hårt med att alla våra kunder ska vara helnöjda vilket resulterat i många goda kundrecensioner via Google – läs gärna dessa.

Idag med det förmånliga RUT-avdraget är en flytt med en flyttfirma oftast en överkomlig kostnad för de flesta.

50%
RUT

Trafiktillstånd och försäkringar

Vi har som ambition att hela tiden hantera det vi ska transportera och bära på absolut bästa sätt för att undvika skavmärken och andra skador på bohaget eller inventarierna. Därför använder vi alla de hjälpmedel som finns som filtar, täcken, skyddsplaster och spännband samt när vi packar så packar vi på ett sådant sätt att lasten ligger still när vi sedan kör flyttbilen.

När vi kör flyttbilen så kör vi alltid mycket försiktigt för att motverka att lasten rör sig. Trots att vi är försiktiga kan ändå skador olyckligtvis uppkomma även om det händer väldigt sällan. Om något mot förmodan skulle hända har vi försäkringar som täcker.

Som alla seriösa flyttfirmor har vi tillstånd för yrkestrafik – trafiktillstånd.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Norrtälje

Norrtälje

Är kartan över Norrtälje kanske bekant? 😀 Som seriös flyttfirma i Norrtälje erbjuder vi våra tjänster i hela regionen, i övriga delar av landet samt utanför vårt land!

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.