Önskar ni en smidig flytt så står vi till tjänst!

Flyttfirma Norrköping

Alltid bra priser och hög kvalitet

Fina omdömen – 4,7/5,0 av 96 stycken

Vi har alla tillstånd och försäkringar

Alla förekommande flyttjänster

Flytthjälp inom landet eller utomlands

Begär offert

Pris Direkt

Norrköping med omnejd

KVALITETSGARANTI
Vi erbjuder kvalitetsgaranti!

TRAFIKTILLSTÅND
En flyttfirma som har yrkestrafiktillstånd!

FÖRSÄKRADE
Erforderliga försäkringar för full trygghet!

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

Flyttfirma Norrköping

Alla tjänster inom flytt och transport
Många fina omdömen och rimliga priser

Att flytta är en tung process innan allt är på plats på den nya adressen. Det är en mängd saker som ska ska sorteras, packas ned och hanteras innan allt är klart. Vi kan detta med flytt och underlättar gärna för er så att ni istället kan få en angenäm upplevelse nu när ni ska flytta. En flytt utan för många tunga lyft och andra energikrävande moment.

Med hjälp av RUT-avdraget så underlättar det avsevärt kostnaden för flytten då 50 % av arbetet som har med hanteringen av bohaget kan dras av via skatteverket. Det betyder en reduktion av den skatt som ska betalas in till skatteverket under innevarande år. Avdraget sker i samband med flytten.

OffertStrategi för Covid-19

Flytthjälp privatpersoner

Flyttfirma Norrköping

Vi hälsar er alla välkommen till vår flyttfirma i Norrköping och vad ni än behöver hjälp med så ordnar vi det. Oavsett om flytten är liten eller stor så är alla uppdrag av intresse. När det gäller vart ni önskar att flytta så har vi inga begränsningar, så inom landet eller utomlands, inga problem, vi löser det. Önskar ni hjälp under tider som är utanför ordinarie arbetstider så som kvällar och helger så ställer vi upp i största möjliga mån.

En liten flytt kan handla om att vi hjälper er att exempelvis flytta en fåtölj inom bostaden. En stor flytt kan exempelvis handla om en flytt långt ifrån er nuvarande bostad där vi hjälper er med allt som har med flytten att göra så som exempelvis demontering, packning, att bära, att transportera allt samt att vi bär in allt och ställer i ordning på nästa adress.

Ni är hjärtligt välkommen att kontakta oss så garanterar vi ett bra upplägg med rimligt pris. Kontakta oss gärna här via hemsidans formulär, vanligt mejl, chatt eller via telefon.

Redan nu kan ni dock få en prisindikation via vår priskalkylator, ett direkt pris, det tar endast ett par minuter att fylla i uppgifterna för att sedan trycka fram priset.

Varmt Välkommen!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Norrköping

Offert

Flyttservice för företag

Företagsflytt

Även om vi utför en mängd privatflyttar varje månad så hjälper vi regelbundet många företag med olika tjänster inom flytt och transport. Det kan då handla om att vi hjälper ett byggföretag att att bära in dörrar och fönster på ett bygge, hämtar ett paket skruv på en järnhandel, gör en kontorsflytt eller kanske flyttar ett tungt skåp inom en fastighet och så vidare.

Som flyttfirma försöker vi alltid vara flexibla för att underlätta för våra kunder så därför är vi även behjälpliga utanför ordinarie arbetstid, allt för att undvika störningar i verksamheten. Det betyder att vi kan hjälpa till på kvällar, helger och även röda dagar om det krävs.

Varmt välkommen att kontakta oss för en diskussion, ett förslag eller en offert.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Norrköping

Företagsflytt

Professionellt och prisvärt

Vår målsättning är hela tiden att erbjuda en mycket hög kvalitet och samtidigt bra priser där dagens fina RUT-avdrag gör det hela riktigt förmånligt då 50 % av arbetskostnaden faller bort.

Det är vidare mycket viktigt för oss att alla kunder känner sig nöjda med vår insats när arbetet är avslutat. Nöjda kunder leder till fler kunder och blir även de kunderna nöjda så sprider sig vår redan fina rykte ännu mer. Ta gärna del av våra fina omdömen via Google där vi har ett medelbetyg på 4,7/5,0 via en mängd recensioner.

Tveka inte att kontakta oss för ett pris, en diskussion eller ett förslag.

50 %
RUT

Vi har alla försäkringar och naturligtvis även yrkestrafiktillstånd

När vi är ute på våra uppdrag så hanterar vi inventarier och bohag på bästa sätt. Vi skyddar allt med skyddsplaster, spännband, filtar och täcken, allt för att motverka missöden. På bilen packar vi in allt så att lasten alltid ligger stadigt. Därefter transporterar vi allt på ett säkert sätt genom att köra lugnt, speciellt i kurvor.

Även om vi alltid är försiktiga så kan ju skador ändå inträffa, dock mycket sällan, men då täcker våra försäkringar en sådan händelse. Det betyder att ni får full ersättning om olyckan skulle vara framme.

Vi har som alla andra seriösa flyttfirmor även yrkestrafiktillstånd samt andra dokument i perfekt ordning.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Norrköping

Karta över Norrköping

Kartan här känner ni säkert igen 😀 Vi verkar som en seriös och smidig flyttfirma i Norrköping och vi erbjuder er alla förekommande tjänster inom flytt. Oavsett vart ni vill flytta så hjälper vi er, inom landet eller utanför landet.

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.