Vi löser flytten på bästa sätt!

Flyttfirma Nora

RUT-avdrag och kostnadseffektivt

Ansvarsförsäkring genom Trygg Hansa

Trafiktillstånd via trafikverket

Seriös flytthjälp i Nora

Begär Offert

Pris Direkt

ANSVARSFÖRSÄKRING
Skador ersätts fullt ut – 100%

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd för yrkestrafik

KVALITETSGARANTI
Upptäckta fel efter flytten justeras

En seriös och kostnadseffektiv flyttfirma i Nora

Att flytta kan ofta vara en mycket tung process för de inblandade. Det är mycket som ska plockas ned, sorteras, packas, slängas och bäras, som alla vet. Ofta kan allt detta bli alltför betungande, men med dagens RUT-avdrag finns det all anledning att överväga en flyttfirma för allt detta.

Vill ni bara ha hjälp med vissa delar så är vi öppna för alla typer av upplägg. En variant är exempelvis att hyra in en av de flyttbilar vi förfogar över om ni istället kanske vill ta hjälp av vänner och familj för själva bärandet. Vid detta upplägg medföljer då en av våra chaufförer.

Ni är välkomna att kontakta oss om ni vill diskutera ett passande upplägg som förenklar flytten för er. Ni kontaktar oss naturligtvis på det sätt ni tycker känns bäst. Här på hemsidan finns olika formulär som förenklar arbetet med att ta fram rätt offert. Vill ni hellre ringa oss, mejla eller chatta går det naturligtvis också bra.

Vi är en professionell firma med gedigen erfarenhet av olika typer av flyttar – stora som små. Så om ni är i behov av en flyttfirma i Nora kommun är ni hjärtligt välkomna med en förfrågan eller en diskussion.

Kostnadsfri offertHur vi hanterar Covis-19

Flyttjänster – privatpersoner

Flyttfirma Nora

Som flyttfirma i Nora är vi öppna för alla typer av uppdrag och vi har inga begränsningar – vi löser alla flyttar. Oavsett om ni är en privatperson eller företräder en kommun, en region, en förening eller kanske ett företag så hjälper vi alla som har ett behov av flytthjälp.

Vi är flexibla och har en lång erfarenhet av olika typer av uppdrag inom flytt så med oss kan ni lita på att ni får en kompetent firma som bistår er. När vi bär och packar ert bohag så täcker vi in och skyddar på bästa sätt för att minimera risken för att en skada uppstår. Därefter transporterar vi allt på ett säkert sätt då vi vet hur en bil ska köras som har en ömtålig last.

Olika tjänster som vi erbjuder kan vara att vi tar ned tavlor, gardiner och hyllor, sorterar och kör bort vissa saker till återvinning, packar ned i flyttkartonger, bär och packar upp allt på nästa ställe.

Då vi vill vara flexibla arbetar vi även helger för att underlätta för våra kunder och ni väljer exakt det ni vill ha hjälp med.

Nöjda kunder är vårt främsta mål!

Välkomna att kontakta oss för ett prisförslag eller ett samtal

Offert

Tjänster för företag

Företagsflyttar och transporter

Naturligtvis hjälper vi även företag med alla möjliga typer av tjänster inom flytt, men även olika typer av transporter och bärhjälp.

Vi är öppna för alla typer av samarbeten så kontakta oss gärna, vad ni än behöver hjälp med. Att flytta en maskin, ett skrivbord, ett kassaskåp – vi hjälper gärna till. Vill ni att vi åker och hämtar något och därefter bär in detta, på exempelvis ett bygge, så är vi öppna för det.

Vi är en flexibel flyttfirma som även ställer upp de tider som passar våra kunder bäst.

Om ni har ett behov nu eller senare är ni varmt välkomna att kontakta oss – antingen via hemsidan, ett mejl eller på annat sätt.

Offert

RUT-avdraget gör det mycket prisvärt

Nu med dagens RUT-avdrag blir en flytt eller annat som berättigar till RUT-avdrag ofta en överkomlig kostnad för de allra flesta. Avdraget har på senare år blivit mycket förmånligt och numera går det att dra av 50 % av arbetskostnaden vid en flytt och max belopp per person och år är 75000 kr. Är det två personer i hushållet betyder det då 150000 kr i max avdrag per år.

Även om RUT är förmånligt och ger ett bra pris så gäller det även att hitta rätt firma som löser flytten på ett smidigt och effektivt sätt. Ett tips är att studera de kundrecensioner som flyttfirman har på exempelvis Google. Finns det ett genomsnittligt betyg på över 4,0/5,0 baserat på många recensioner är det ett seriöst alternativ.

Läs gärna våra recensioner så ser ni att vi är ett seriöst alternativ när ni är i behov av flytthjälp inom eller utom Nora kommun.

Om ni funderar på att anlita oss så fyll gärna i något av våra formulär så noga ni kan för att undvika missuppfattning angående omfattningen eller kontakta oss gärna så hjälper vi er vidare.

Ni kan välja om ni vill ha ett löpande timpris eller ett fast pris. Våra timpriser är från 599 kr per timma som inkluderar en flyttbil och två flyttkarlar. Priset är inklusive moms.

Flyttoffert

50 %
RUT

Som alla seriösa flyttfirmor är vi försäkrade

För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga med oss när vi ska bära och transportera deras ägodelar. Förutom att hantera allt på bästa sätt så har vi naturligtvis olika typer av försäkringar som täcker om något skulle hända – precis som alla andra seriösa flyttfirmor.

Förutom försäkringar så har vi alla de tillstånd som krävs för att bedriva verksamhet inom flytt.

Att vi har alla dokument i ordning är viktigt både för oss och för våra kunder då olyckor kan hända även om det sker väldigt sällan. Skulle något hända så har vi alltså resurser att ta hand om det på bästa sätt.

Ni är varmt välkommen att kontakta oss när ni vill flytta eller transportera något.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Nora

Karta över Nora

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.