Flytt på bästa sätt!

Flyttfirma Ludvika

Många goda recensioner

Fria offerter

Försäkringar och trafiktillstånd enligt lag

Även helger

Begär Offert

Pris Direkt

ANSVARSFÖRSÄKRING
Skador kompenseras fullt ut

KVALITETSGARANTI
Fel i samband med flytten åtgärdas

TRAFIKTILLSTÅND
Vi är behöriga

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

En kompetent flyttfirma i Ludvika

Som flyttfirma i Ludvika vill vi underlätta för alla som ska flytta.

Alla som någon gång har flyttat vet precis hur tungt och besvärligt det kan vara när allt ska flyta på. Det är inte bara tungt utan risken finns att skador uppstår – både på det som ska flyttas och på den som flyttar. Så låt oss som är vana vid allt detta hjälpa er istället för att själv slita med flytten.

Med dagens RUT-avdrag är det förmånligt att anlita en firma som hjälper till med flytten. Hela 50% av arbetskostnaden kan dras av hos skatteverket, vilket gäller de flesta.

Läs gärna våra goda omdömen som presenteras här på hemsidan, de bör säkerligen övertyga er om ni känner minsta tvekan. Vi har toppbetyg som uppgår till hela 4,7/5,0 via Google – något vi är stolta över!

Kostnadsfri offertSå här hanteras Corona

Flytt åt privatpersoner

Flyttfirma Ludvika

Till alla privatpersoner inom eller utanför Ludvika erbjuder vi en ypperlig service inom flytt. Vi har mycket goda kundomdömen vilka presenteras här på vår hemsida. Vårt råd till alla som överväger att anlita hjälp för flytt eller närliggande tjänster – kontrollera firmans omdömen.

När det gäller bohagsflytt så är vi öppna för alla typer av upplägg som stora flyttar eller mindre flyttar där kanske bara något tungt behöver flyttas på.

Här presenteras några av våra tjänster:

* Sortera, röja och forsla bort
* Plocka ned tavlor, gardiner och taklampor
* Packa ned i flyttkartonger
* Hjälp med att bära
* Transport av bohag
* Montering av allt på nästa ställe

Har vi missat att rada upp någon tjänst som ni vill ha hjälp med så är det bara för er att säga till. Vi hjälper till med allt som ni behöver hjälp med i samband med er flytt.

Ni som vill ha en smidig, seriös och prisvärd flytt utan en massa krångel är varmt välkomna att kontakta oss för ett prisförslag eller bara ett första samtal.

Notera att vi kan vara behjälpliga även på helger – vi sätter era behov i fokus!

Offert

Flyttjänster åt företag

Flytthjälp och transporter

Företag har naturligtvis också behov av de tjänster vi erbjuder. Kontakta oss gärna för en offert eller ett samtal så ska vi säkerligen komma fram till något som passar båda parter. Vi är öppna för alla former av samarbeten på kort eller lång sikt.

Olika tjänster som vi erbjuder kan vara att vi hjälper till att flytta ett kontor, en fabrik eller en butik. Ibland hjälper vi till att flytta något tungt och otympligt.

Kontakta oss gärna om ni funderar över något, vi har naturligtvis alla företagsdokument i ordning som moms och F-skatt.

Känner ni att ni redan nu kanske vill fråga oss om ett pris så är det bara att kontakta oss via telefon, offertformulär, chatt eller mejl.

Vi återkopplar inom kort!

Offert

Prisvärt och med RUT-avdrag

Att anlita oss för olika tjänster betyder ett prisvärt alternativ då vi hela tiden finslipar våra kostnader och priser för att möta våra kunders behov på bästa sätt. Sedan med RUT-avdraget blir det för de allra flesta ett ypperligt bra pris.

Idag går det att dra av hela 50% av kostnaden för arbetet i samband med en flytt och max avdrag per år är 75000 kr. Är det två personer i hushållet betyder det då 150000 kr i max avdrag under ett år. Det betyder att det går att flytta mycket långa sträckor till en förhållandevis låg kostnad. De flesta lokala flyttar brukar dock kosta en bråkdel av dessa summor som nämns här. Siffrorna som nämns gäller de totala avdragsmöjligheterna inom RUT – alltså även andra tjänster som inte har med flytt att göra.

Fyll gärna i vårt offertformulär om ni önskar ett prisförslag!

Om det känns krångligt att fylla i så finns det andra alternativ här på hemsidan som exempelvis snabboffert, eller så ringer ni oss så hjälper vi er.

Vid löpande uppdrag erbjuder vi timpriser från 599 kr/timma vilket betyder två man och en flyttbil – moms inräknat och efter godkänt RUT-avdrag.

50%
RUT

Försäkrade och med tillstånd

Det är för oss viktigt att förmedla att vi, precis som alla andra seriösa firmor, har alla tillstånd som krävs samt försäkringar som täcker om något oförutsett skulle hända i samband med en flytt. Vi har försäkringar via Trygg Hansa och trafiktillstånd via Trafikverket.

Det är också viktigt att vi alla som är inblandade i er flytt känner sig trygga, både vår personal och ni som äger bohag eller inventarier.

Allt som flyttas är därmed i säkra händer då vi även täcker in med filtar, skyddsplast och täcken på bästa sätt samtidigt som vi naturligtvis kör på ett normalt och säkert sätt när era ägodelar finns på vår flyttbil.

Välkommen att kontakta oss för en trygg och seriös flytthjälp!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Ludvika

Ludvika

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.