Flyttfirma Landskrona

Fria offerter

Olycksfallsförsäkring

Trafiktillstånd

Goda recensioner

Begär Offert

Pris Direkt

Beräkna Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd från Transportstyrelsen

KVALITETSGARANTI
När du är 100% nöjd så är vi också nöjda

ANSVARSFÖRSÄKRING
Försäkrade via Trygg-Hansa.

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

EN PRISVÄRD OCH SERIÖS FLYTTFIRMA I LANDSKRONA

FÖR EN ENKEL FLYTT I LANDSKRONA

Varmt välkomna till vår flyttfirma i Landskrona, din pålitliga partner för flytt i Landskrona. Vi är kända för vår breda erfarenhet och de positiva recensioner vi fått från våra kunder. När du väljer vår flyttfirma för din flytt till eller från Landskrona, kan du vara trygg i att vi levererar flyttservice av högsta kvalitet.

LÅT VÅR FLYTTFIRMA I LANDSKRONA TA HAND OM DIN FLYTT!

Vi erbjuder tjänster för både privatpersoner och företag, inklusive lokala, långdistans och internationella flyttar. Vår service är flexibel och vi anpassar oss efter dina specifika behov för att skräddarsy en optimal flyttlösning för dig!

Kostnadsfri offert – helt utan förpliktelser
Du är varmt välkommen att kontakta oss för en förmånlig offert.

Använd gärna vårt offertformulär, ring eller mejla för att diskutera hur vi kan underlätta din flyttprocess på bästa sätt, anpassat efter just dina behov.

Som din flyttfirma i Landskrona strävar vi efter högsta möjliga flexibilitet, vilket innebär att vi kan sköta hela flytten eller delar av den. Ett populärt alternativ är att hyra en flyttbil med chaufför från oss, perfekt om du har familj och vänner som kan hjälpa till med bärandet.

Vi ser fram emot att få höra från dig!

Kostnadsfri offert

FLYTTJÄNSTER

FLYTTFIRMA LANDSKRONA

Vår flyttfirma i Landskrona står redo att ta sig an alla sorters flyttuppdrag. Vi sätter inga gränser för vår kapacitet och är både kunniga och flexibla inom vår bransch. Vi tar uppdrag från både privatpersoner och företag, oavsett omfattning.

FLYTTFIRMA FÖR ALLA FLYTTJÄNSTER I LANDSKRONA

Vi erbjuder en mängd tjänster inom flytthjälp, som inkluderar montering och demontering av möbler, bortforsling av oönskade föremål, packning och förvaring, dödsbostädning eller magasinering och bärhjälp bland annat.

Vi står till tjänst med allt du behöver hjälp med och anpassar vår service efter dina önskemål.

Tveka inte att kontakta oss för en prisuppgift.

FÖRETAGSTJÄNSTER

FÖRETAGSFLYTT MED VÅR FLYTTFIRMA I LANDSKRONA

Vi på flyttfirman i Landskrona förstår de särskilda krav som ditt företag har när det kommer till flytt och erbjuder därför professionell flytthjälp samt ytterligare relaterade tjänster som olika transporter. Om ditt företag behöver support är ni varmt välkomna att höra av er för att vi ska kunna skräddarsy en lösning som passar just er.

Fråga oss gärna om pris för de tjänster ni behöver, så återkommer vi med en kostnadseffektiv offert snarast.

TUNGFLYTT I LANDSKRONA – NÄR DU BEHÖVER HJÄLP MED TUNGA LYFT

Välkommen till vår flyttfirma i Landskrona, din pålitliga partner för tungflytt och tunga lyft. Vi är experter på att hantera stora och tunga föremål som pianon, säkerhetsskåp, företagsmaskiner och mycket mer, och ser till att din flytt blir så smidig som möjligt.

Företagsflytt

Vi genomför bohagsflytt i Enköping

FLYTTFIRMA MED MÖJLIGHET TILL RUT-AVDRAG

Kostnaden för att anlita en flyttfirma behöver inte vara en stor belastning tack vare de generösa RUT-avdragen som finns tillgängliga idag. Individer har möjligheten att dra av 50% av arbetskostnaden, upp till 75 000 kr per person och år. För ett hushåll med två vuxna kan detta innebära upp till 150 000 kr per år i avdrag.

KONTAKTA OSS FÖR FLYTTHJÄLP I LANDSKRONA!

Behöver ni assistans med er flytt i Landskrona eller i närheten? Tveka inte att kontakta oss på det sätt som ni föredrar. Genom vår hemsida kan ni enkelt fylla i ett offertformulär för att ge en klar bild av era behov och minska risken för missförstånd. Ni kan även nå oss via telefon eller e-post för personlig service.

När ni begär en offert erbjuder vi både fast pris och timpris baserat på era specifika krav. Vårt timpris börjar från 599 kr/timmen inklusive moms, vilket inkluderar två flyttarbetare och en flyttbil.

Vanliga Frågor om vår Flyttfirma i Landskrona

Priserna hos oss bestäms utifrån faktorer som flyttens omfattning, distans och eventuella extra tjänster såsom packning och montering. Vi rekommenderar att du kontaktar oss direkt för en personligt anpassad prisuppgift.

Ja, efter att ha erhållit detaljerad information om din flytt kan vi erbjuda en fast prisuppgift, så du vet exakt vad flytten kommer att kosta.

Vår standard flyttservice omfattar lastning, transport och lossning. Vi erbjuder även tilläggstjänster som packning och montering efter behov.

Absolut, vi erbjuder fullständiga packnings- och uppackningstjänster för att göra din flytt så bekymmersfri som möjligt.

Ja, vi är fullt försäkrade för att skydda dina tillhörigheter under hela flyttprocessen.

Du kan utnyttja RUT-avdraget för att få avdrag på halva arbetskostnaden vid användning av vår flytthjälp. Vi assisterar gärna med ansökningsprocessen för att maximera din kostnadsbesparing.

Läs mer om RUT vid flytt.

Vi rekommenderar att boka så tidigt som möjligt, speciellt under sommaren och vid månadsskiften, för att säkerställa tillgänglighet och de bästa priserna.

Prisvärt

Vi är flyttfirman i Landskrona som kopplar samman prisvärdighet och kvalitet på samma gång.

Med lång erfarenhet inom branschen och tusentals lyckade flyttuppdrag vet vi hur vi ska ge dig en service i toppklass.

Att ta in flytthjälp ska inte resultera i några bekymmer eller vara osmidigt, det ska vara en lyxig tjänst som gör så att du kan fokusera på det som är viktigare för dig och dina närmaste.

Låt oss hjälpa dig och fokusera i stället på ditt nya boende.

50%
RUT

FLYTTGARANTI

Vi prioriterar säkerhet och trygghet högt, för både er och oss. Därför är vi försäkrade för att skydda mot eventuella olyckor under flyttprocessen. Trots att vi alltid hanterar era tillhörigheter med största möjliga omsorg, kan olyckor inträffa. Vår försäkring och vårt trafiktillstånd garanterar att ert bohag eller era företagsinventarier är i säkra händer. Skulle något oväntat ske, erbjuder vi full ersättning som en del av vår flyttgaranti.

För flytt- och transporttjänster inom Landskronas kommun, samt till och från området, står vi till er tjänst.

VI ÄR DIN PÅLITLIGA FLYTTFIRMA I LANDSKRONA

Varmt välkommen att höra av dig för en kostnadsfri konsultation!

Karta över Landskrona

Vi hjälper även dig som befinner dig utanför Landskrona.

Varmt välkommen att höra av dig till oss via antingen telefon: 010-455 03 22 eller direkt via e-post på info@flyttfirma-malardalen.se. Du kan också fylla i vårt offertformulär direkt på vår hemsida – vi återkommer oftast redan samma dag!

Tack för att du funderar på att anlita oss – vi ser fram emot att höra från dig och hur vi kan hjälpa dig med dina behov helt utefter dina krav.

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.