En flexibel flyttfirma

Flyttfirma Kristinehamn

Seriösa flyttpriser och RUT-avdrag

Försäkringar via Trygg Hansa

Trafiktillstånd för flytt

Flytthjälp även helger

Begär Offert

Pris Direkt

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vi ersätter skador – 100%

TRAFIKTILLSTÅND
Dokument för yrkestrafik

KVALITETSGARANTI
Garanti till er – upptäckta fel justeras

Flyttfirma i Kristinehamn – för en seriös flytthjälp

En flytt kan, som alla vet, vara en mycket påfrestande händelse då det är en mängd olika saker att ta tag i. Om bostaden eller lokalen på den nya adressen är av samma storlek är det naturligtvis något lättare att hantera flytten då det i så fall går att ta med sig det mesta till det nya stället. Men om den nya adressen har en betydligt mindre yta är det mycket som behöver sorteras undan.

En del behöver då skänkas, säljas eller kasseras. Mycket ska därefter plockas ned och packas i flyttkartonger, bäras och transporteras till nästa ställe.

Allt detta kan vi hjälpa till med och idag väljer fler och fler att istället anlita någon för flytthjälp. Att anlita en flyttfirma är idag betydligt mer förmånligt än förr.

Med dagens RUT-avdrag som verkligen är mycket förmånligt kan 50% av arbetskostnaden dras av hos skatteverket.

Så låt oss ta hand om hela flyttprocessen i stället för att slita själv. Vi är proffs som håller på med olika typer av flyttar varje dag.
Ni kan själva välja om ni vill att vi ska hjälpa er med hela flytten eller bara en liten del.
Kontakta oss för en offert utan förpliktelser om ni inom eller utom kommunen är i behov av flytthjälp.

Kostnadsfri offertSå här hanterar vi Corona

Privatflyttning

Flyttfirma Kristinehamn

Som flyttfirma i Kristinehamn kan vi vara behjälpliga oavsett vad för flytthjälp ni är intresserad av – vi anpassar oss efter era unika behov.

Ett exempel på upplägg kan vara att vi enbart hjälper er med det tunga som ska flyttas som ett piano eller ett kassaskåp.

En mer omfattande flytt kan vara att vi hjälper er att sortera det som inte ska med till nästa adress, packa ned i flyttlådor, kanske ta ner tavlor och hyllor och så vidare. Därefter ska allting bäras ner till flyttbilen och där packas på ett tillfredsställande sätt så att risken för skador minimeras. På nästa ställe kan vi hjälpa er med att packa upp och montera så att allt kommer i ordning.

Vi kan med andra ord hjälpa er med allt ni önskar utan begränsningar och flexibilitet är ett av våra ledord.

Önskar ni kontakta oss för en offert eller bara prata flytt så är ni hjärtligt välkomna. Här på hemsidan finns formulär att fylla i för att därefter erhålla en offert med rätt pris. Försök då gärna att vara så noggrann som möjligt så att missförstånd undviks eller att fel pris lämnas. Vill ni kontakta oss på annat sätt så går det bra via telefon, mejl eller chatt.

Välkommen till en seriös och prisvärd flyttfirma

Offert

Företagstjänster

Företagsflytt och transporter

Vi vänder oss naturligtvis även till företag och erbjuder alla förekommande tjänster inom flytt. Olika typer av tjänster för företag kan vara att flytta ett kontor eller en butik. Skulle det vara så att ni kanske istället vill ha hjälp med någon transport, liten eller mer omfattande, så kan vi gärna hjälpa er med det också.

Kontakta oss gärna när ni har ett behov av hjälp. Våra flyttkarlar är både händiga och energiska och står till er tjänst när behov finns.

Här på hemsidan finns det kontaktuppgifter som möjliggör för er att fylla i formulär, mejla oss, ringa oss, chatta med oss och så vidare.

Hjärtligt välkommen!

Offert

Extra prisvärt är det med RUT-avdrag

Med RUT-avdraget blir flytten ofta en angenäm upplevelse då avdraget medger en förhållandevis låg kostnad för flytten. Via skatteverket går det idag att dra av 50% av arbetskostnaden och max 75000 kr per år och person. Två personer betyder då ett maximalt avdrag om 150000 kr.

Nu är inte alltid priset det viktigaste utan att hitta rätt flyttfirma med goda recensioner som garanterar en angenäm flyttupplevelse. En flyttfirma som har 1-2 i medelbetyg bör naturligtvis undvikas, om flyttfirman däremot har medelbetyg över 4,0/5,0 så garanterar det en bra firma och därmed en seriös flytthjälp. Läs gärna våra goda recensioner via Google som vi är mycket nöjda med, där vårt betyg uppgår till 4,7/5,0.

Kontakta oss gärna när ni har ett behov av att flytta eller transportera något, vi ställer även upp på helger om det skulle behövas.

Vid en offertförfrågan går det att välja mellan ett löpande pris per timma eller ett fast pris för hela uppdraget. Vid timpris tar vi 599 kr/timma som då betyder att vi kommer med en flyttbil och två starka flyttgubbar. Priset är inklusive moms och efter godkänt RUT-avdrag.

Här via hemsidan finns en mängd olika sätt att kontakta oss på. Se er gärna omkring och kontakta oss på det sätt som känns bra för er.

Varmt välkommen!

Offertformulär

50%
RUT

Naturligtvis har vi försäkringar och tillstånd

Då vi är en seriös flyttfirma i Kristinehamn så ser vi hela tiden till att alla dokument är i sin ordning så som olika försäkringar och tillstånd som verksamheten kräver. Detta är viktigt både för våra kunder och för oss själva samt vår personal.

Skulle något gå snett, även om det inte händer speciellt ofta, så träder vår försäkring in och ersätter en eventuellt skada som uppstått. Även om vi är mycket varsamma så kan ju allt hända.

Som alla seriösa flyttfirmor har vi naturligtvis även ett trafiktillstånd från trafikverket för att kunna bedriva en seriös flyttverksamhet. Allt detta ger er och oss en trygghet.

Välkommen att anlita oss när behov uppstår inom eller utom Kristinehamns kommun.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Kristinehamn

Kristinehamn

Här ser ni en kartbild över Kristinehamn 😀
Vi är vana att köra i staden och hjälper er gärna mellan olika adresser, så hör gärna av er 🙂

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.