Vi löser flytten smidigt och elegant!

Flyttfirma Knivsta

Högt kvalitetstänk och bra priser

Många fina kundrecensioner – 4,7/5,0

Försäkrat och med alla tillstånd

Allt inom flytthjälp

Flyttar inom landet och utanför landet

Begär offert

Pris Direkt

Knivsta med omnejd

KVALITETSGARANTI
Kvalitetsgaranti på alla våra jobb!

TRAFIKTILLSTÅND
Vår flyttfirma har yrkestrafiktillstånd!

FÖRSÄKRADE
Om något skulle skadas så ersätts det!

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

Flyttfirma i Knivsta

Vi erbjuder allt inom flytthjälp och transport
Mycket goda vitsord och bra priser!

Alla som någon gång bytt adress vet hur kämpigt det kan vara med allt som ska ordnas med under själva flyttprocessen. Det handlar om adressändring, eftersändning av post, sortering, packning, montering, att bära, att transportera etc. Vi är experter på det här med flytt så låt oss hjälpa er med flytten till er nya hemvist.

Nu är det mycket förmånligt att anlita en flyttfirma då det generösa RUT-avdraget medför att kostnaden för en flytt blir överkomlig för de allra flesta. Hela 50 % av arbetet med flytten reduceras via Skatteverket. Beloppet dras av i deklarationen men själva kostnaden reduceras redan i direkt samband med flytten.

OffertStrategi för Covid-19

Flyttservice åt privatpersoner

Flyttfirma Knivsta

Välkommen till vår flyttfirma i Knivsta. Vi hjälper er med flytten oavsett vart ni önskar flytta då vi är behjälpliga inom hela vårt land och faktiskt även utomlands. Då vi är mycket flexibla så spelar det ingen roll om det är en liten flytt eller en större flytt, vi hjälper alla. Vi är även tillgängliga utanför ordinarie arbetstider som kvällar och helger.

Vid en liten flytt kan det röra sig om att vi flyttar ett tungt skåp eller en otymplig möbel som är svår att hantera. En stor flytt kan handla om att vi hjälper till med allt från början till slut, eller med andra ord, allt från demontering på den gamla adressen till montering på den nya adressen.

Kontakta oss gärna för en förfrågan angående er flytt så återkommer vi med ett bra pris samt ett bra upplägg. Ni är välkommen att kontakta oss via offertformulär, telefon, mejl, chatt eller annat sätt som känns bra för er.

Önskar ni redan nu en prisuppgift går det här på vår hemsida, via vår automatiska priskalkylator, att få ett pris direkt, det tar enbart någon minut.

Välkommen!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Knivsta

Offert

Flyttservice företag

Företagsflytt

Naturligtvis hjälper vi gärna även företag, kommuner etc. med allt inom flytt och transport. Det kan då handla om att vi exempelvis åt en byggfirma hämtar en låda spik på järnhandeln, gör en hel butiksflytt, flyttar ett kassaskåp till en annan plats inom kontoret och så vidare.

Då vi alltid är flexibla och tillmötesgående arbetar vi när det passar er bäst vilket då kan vara dagtid, kvällstid eller helger, till och med röda dagar om det skulle krävas. Välkommen att kontakta oss för en offert eller ett förslag.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Knivsta

Företagsflytt

Prisvärt, professionellt och smidigt

Vi eftersträvar hela tiden att erbjuda bra villkor, bra service och bra priser. Ytterligare prisvärt blir det med det fina RUT-avdraget där 50 % av arbetskostnaden reduceras via skatteverket.

Det är också för oss mycket viktigt att alla våra kunder känner sig nöjda efter det att uppdraget är slutfört. Nöjda kunder genererar nya kunder via kontakter eller bra recensioner.

Kontakta oss gärna för ett förslag eller ett pris.

50%
RUT

Erforderliga försäkringar och yrkestrafiktillstånd

Vi har hela tiden som målsättning att hantera bohag eller inventarier på ett ypperligt sätt för att undvika missöden. Vi använder alltid spännband, täcken, filtar och andra skydd för att undvika skador. På bilen packar vi in allt så att lasten ligger stadigt för att därefter köra till nästa adress på ett säkert sätt.

Fastän vi alltid är försiktiga så kan ju trots det olyckan vara framme även om det som tur är händer väldigt sällan. Vid dessa sällsynta fall ersätter vi skadan eller så träder vårt försäkringsbolag in och ersätter.

Som alla seriösa och pålitliga flyttfirmor har vi naturligtvis alla andra dokument i ordning så som yrkestrafiktillstånd.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Knivsta

Knivsta

En karta här till höger över Knivsta, den känns säkert igen 😀 Som trygg och smidig flyttfirma i Knivsta står vi till tjänst med allt inom flyttbranschen. Vi verkar överallt dit våra kunder vill flytta oavsett om det är inom eller utom landet.

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.