Vi erbjuder en behaglig flytt!

Flyttfirma Järfälla

Bra pris för din flytt

Mycket höga kundomdömen – 4,8/5,0

Alla försäkringar och tillstånd

Allt inom flytthjälp

Flyttar åt er inom landet och utom landet

Begär Offert

Pris Direkt

Järfälla med omnejd

TRAFIKTILLSTÅND
Vi har yrkestrafiktillstånd – tryggt och seriöst!

KVALITETSGARANTI
Kvalitetsgaranti borgar för nöjda kunder – en självklarhet!

FÖRSÄKRADE
Om något mot förmodan skulle skadas så ersätts det!

Vi är en seriös flyttfirma i Järfälla

Alla tjänster inom flytt och transport!
Seriöst, effektivt och en bra prisnivå

Ni som flyttat tidigare vet hur slitsamt det kan vara innan allt har monterats ner, packats, transporterats och packats upp på nästa adress. Låt gärna oss sköta allt detta eller vissa delar så kan ni istället rikta fokus på annat som är viktigt i samband med flytten till den nya adressen.

Idag med det förmånliga RUT-avdraget är det rimligt att i alla fall fråga en flyttfirma om en offert då 50 % av arbetskostnaden för flytten kan dras av via skatteverket. Fråga oss gärna om ett pris så återkommer vi med ett erbjudande som står sig bra i jämförelse med andra flyttfirmor i området.

Begär offertStrategi Covid-19

Flyttjänster privatflytt

Flyttfirma Järfälla

Välkommen att kontakta oss om ni funderar på att anlita en flyttfirma i Järfälla för er flytt i området eller varthelst ni önskar flytta. Vi är behjälpliga inom hela vårt land och även utomlands. Alla flyttar är så klart av intresse – stora som små.

Behöver ni hjälp med att enbart flytta vissa tunga möbler så hjälper vi er gärna med det. Gäller det en stor flytt där vi tar hand om demontering, packning av allt husgeråd, uppackning och montering på den nya adressen så går det också bra. Behöver ni hjälp med bortforsling till återvinning eller annan plats så kan vi gärna hjälpa er med det också – vi anpassar oss efter era önskemål.

Ni är hjärtligt välkommen att kontakta oss på det sätt ni tycker är bäst som via offertformulär, pris direkt via vår priskalkylator här på hemsidan, vanligt mejl, telefon eller chatt.

Vi är en etablerad och seriös flyttfirma i Järfälla.
Behjälpliga dagtid och kvällstid samt helger!

Offert

Flyttjänster för företag

Företagsflytt

Vi erbjuder även våra flyttjänster åt företag och offentliga aktörer. Vi kan då hjälpa till med allt ni önskar så som flytthjälp, transporter, budtransporter, bärhjälp, kontorsflytt, butiksflytt och andra former av företagsflytt.

Vi kan underlätta för er genom att vi även är tillgängliga utanför ordinarie arbetstider så som kvällar och till och med helger – vi är flexibla och erbjuder en hög servicenivå. Ta gärna del av våra fina omdömen via Google.

Välkommen att kontakta oss på det sätt som ni känner är enklast som exempelvis via offertformulär, chatt, telefon eller snabboffert.

Varmt välkommen!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Järfälla

Företagsflytt

Prisvärt, seriöst och professionellt

Vi som driver verksamhet inom flytt vet hur viktigt det är att alla våra kära kunder blir nöjda med den service de betalar oss för. Utan våra kunder har vi ingen verksamhet, så att servicen vi erbjuder är av toppklass är en självklarhet. Vi arbetar därför mycket hårt med detta vilket har resulterat i mycket goda omdömen via Google som vi är stolta över – ta gärna del av dessa.

Tänk på att det fina RUT-avdraget medför en överkomlig kostnad för flytten som de flesta tycker är rimlig.

50 %
RUT

Försäkrade och med trafiktillstånd

Vår högsta ambition är att hela tiden hantera det vi ska bära och transportera på absolut bästa sätt för att undvika att det blir skador på bohag eller på inventarier. Vi använder därför alla de hjälpmedel som står till buds som exempelvis skyddsplaster, spännband, filtar och täcken plus att vi packar på ett sådant sätt så att lasten ligger stadigt på flyttbilen.

När vi sedan kör bilen till nästa adress kör vi naturligtvis försiktigt så att lasten ligger still. Men trots allt detta så kan tyvärr skador ibland uppkomma även om det händer sällan. I sådana undantagsfall har vi så klart försäkringar som täcker en eventuell skada. Som seriös flyttfirma har vi naturligtvis även trafiktillstånd.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Järfälla

Järfälla

Kartan kanske är bekant? 😀 Som flyttfirma i Järfälla jobbar vi över hela regionen och i övriga landet samt även utomlands!

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.