Vi erbjuder en trygg flytt!

Flyttfirma Jakobsberg

Alltid bra priser på flyttjänster

Goda kundbetyg – 4,8/5,0

Försäkringar och yrkestrafiktillstånd

Alla förekommande flyttjänster

Flyttar inom och utanför landet

Begär en offert

Pris Direkt

Jakobsberg med omnejd

KVALITETSGARANTI
Alltid kvalitetsgaranti på alla våra jobb!

FÖRSÄKRADE
Vi ersätter om något skadas!

TRAFIKTILLSTÅND
Självklart har vi yrkestrafiktillstånd!

Flyttfirma i Jakobsberg

Alla tjänster inom flytt och transport
Bra priser, effektiva och smidiga

Vi som några gånger i livet har flyttat vet hur jobbig en flytt kan vara om man bara är ett par personer som ska sköta om allt från början till slut. Möbler och husgeråd ska sorteras, packas ner, bäras till en kärra eller hyrd flyttbil, bäras upp på nästa ställe samt packas upp. Låt oss hjälpa er med allt detta så att ni istället får en behagligare flytt denna gång!

Idag med det förmånliga RUT-avdraget kostar det inte så förfärligt mycket att anlita en flyttfirma för flytten då 50 % av arbetskostnaden i samband med flytten kan dras av via skatteverket. Fråga oss gärna om ett pris som ni därefter kan fundera på i lugn och ro. Vi hjälper er gärna med hela flytten eller bara vissa delar.

OffertStrategi Covid-19

Flyttjänster för privatpersoner

Flyttfirma Jakobsberg

Välkommen till vår flyttfirma i Jakobsberg, vi hjälper er med flytten eller delar av flytten enligt era önskemål. Vi kan vara behjälpliga med ert bohag oavsett vart ni vill flytta inom regionen, inom vårt land eller utomlands – alla uppdrag är av intresse, små som stora.

Det betyder att vi är behjälpliga oavsett om ni önskar hjälp med en tung soffa eller en stor flytt där vi sköter om allt från början till slut så som demontering, packning, montering på nästa adress och så vidare. Vi anpassar oss givetvis efter era behov och behöver ni flytthjälp även utanför ordinarie arbetstid så är det oftast inga problem då vi regelbundet arbetar både kvällstid och på helger.

Kontakta oss gärna för en offert här via hemsidan eller om ni hellre vill ringa oss. Om ni vill kan ni redan nu testa vår prisfunktion ”Pris direkt” här på hemsidan och få en prisuppskattning direkt inom en minut.

Välkommen!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Jakobsberg

Offert

Flyttjänster för företag

Företagsflytt

Vi hjälper även företag, offentliga aktörer, föreningar med flera med allt inom flytt och transport. Vi erbjuder exempelvis flytthjälp, bärhjälp, budtransporter, butiksflytt, kontorsflytt och andra typer av företagsflyttar.

Då vi hela tiden vill vara flexibla för att underlätta för er verksamhet är vi tillgängliga dagtid, kvällstid och helger. Tag gärna del av våra fina kundrecensioner här på hemsidan vilka vi är mycket tillfreds med.

Välkommen att ta kontakt med oss för en offert eller ett förslag på upplägg. Kontakta oss på det sätt ni finner bäst som via hemsidans olika formulär eller via telefon.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Jakobsberg

Företagsflytt

Prisvärt, seriöst och professionellt

Vi har hela tiden en hög ambitionsnivå att ge våra kära kunder ett bra pris och samtidigt en bra service då pris och nöjda kunder är grunden för att kunna driva flyttverksamhet. Vi jobbar hårt med detta vilket gett oss en mängd goda omdömen via Google som ni gärna kan ta del av om ni vill. Våra kära kunder ska kunna förvänta sig en god flyttservice och samtidigt ett bra pris!

Nu med det fina RUT-avdraget är det verkligen förmånligt att anlita en flyttfirma, så kontakta oss gärna för ett förslag eller en offert.

50 %
RUT

Fullt försäkrat och yrkestrafiktillstånd

Vår ambition är att hela tiden på bästa sätt ta hand om det vi transporterar och bär för att undvika skador på bohag eller inventarier. Vi använder därför hela tiden de hjälpmedel som finns att använda som filtar, täcken, skyddsplatser och spännband. Samtidigt packar vi allt på bilen så att lasten ligger stadigt.

När vi därefter kör flyttbilen så tar vi det lugnt så att allt ligger säkert och stadigt på bilen. Men trots all försiktighet kan ju ändå missöden inträffa, även om det inträffar väldigt sällan, men då har vi i alla fall försäkringar som träder in, för er och vår trygghet.

Vi har naturligtvis som alla andra seriösa flyttfirmor även yrkestrafiktillstånd.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Jakobsberg

Jakobsberg

Är kanske kartan över Jakobsberg bekant? 😀 Vi som seriös flyttfirma i Jakobsberg erbjuder våra tjänster inom hela regionen, i övriga landet samt utomlands!

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.