Vi löser flytten i hela landet!

Flyttfirma Helsingborg

Enkelt att få ett pris

Försäkringar och trafiktillstånd

Professionella

Goda recensioner

Begär Offert Kundomdömen

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Från Transportstyrelsen

KVALITETSGARANTI
Fel som upptäcks åtgärdar vi

ANSVARSFÖRSÄKRING
Skador ersätts till 100 %

Din flyttfirma i Helsingborg

Vår flyttfirma i Helsingborg erbjuder alla tjänster inom flytt som exempelvis sortering, röjning, bortforsling, packning, bärhjälp, flytthjälp, montering och demontering. Räkna med en effektiv och välplanerad flytt när ni anlitar oss!

Begär gärna offert här på hemsidan via något av våra formulär som exempelvis ”pris direkt” som ger er ett pris inom någon minut. Vill ni hellre diskutera via telefon så är ni naturligtvis välkomna att ringa.

Kostnadsfri offertSå här hanterar vi Corona

Privatflyttning

Flyttfirma Helsingborg

Vi erbjuder alla flyttjänster inom flytt som ni önskar och vi är verksamma över hela landet samt även utomlands om det skulle vara aktuellt.

Vår personal är utbildad inom området och ger er en mycket bra service. Vår flyttfirma har vidare mycket goda recensioner som ni kan ta del av här på hemsidan – kika gärna på dessa. För ytterligare trygghet har vi naturligtvis alla försäkringar och tillstånd som krävs för att bedriva verksamhet inom flytt. RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50 % i samband med flytt – det hjälper vi till med att administrera.

Exempel på en liten flytt kan vara att vi enbart hjälper till med att transportera det som är tungt som ett kassaskåp, ett stort skåp eller en tung soffa. Ett annat mindre upplägg kan vara att vi kommer med flyttbilen och en chaufför där ni själva bär allt tillsammans med vänner och familj.

Ett stort upplägg kan vara att vi hjälper er med demontering, transporter till återvinning eller tipp, packning i flyttlådor, bärhjälp, montering av allt på nästa adress och så vidare.

Kanske har ni speciella behov? I så fall försöker vi så klart uppfylla dem. Det kanske är något som är extra värdefullt? Något som vi behöver skydda på ett speciellt sätt? Kontakta oss gärna så hittar vi säkerligen en lösning som känns bra för er. Önskar ni flyttkartonger kan vi leverera dessa.

Om ni letar efter en seriös flyttfirma i Helsingborg kan vi lova att ni hittat rätt. Seriös flyttjänst i Helsingborg – tryggt och till ett bra pris!

Offert

Flytthjälp företag

Företagsflytt

Vi erbjuder våra flyttjänster även till olika företag, kommuner, föreningar och så vidare.

Kanske ska ni byta till en ny lokal för er verksamhet? Eller kanske behöver ni hjälp med att bära något? Vi är öppna för alla typer av uppdrag! Vi kan bistå med det mesta som ni kan tänkas vara i behov av – effektivt och smidigt. Om det behövs kan vi även vara behjälpliga på kvällar och helger, allt för att minimera störningar i er verksamhet. Olika exempel på uppdrag kan vara att flytta ett helt kontor, en butik eller en industri.

Välkommen att höra av er till oss för en diskussion.

Ni kan även fylla i något av våra formulär här på hemsidan så återkopplar vi inom kort.

Företagsflytt

Ansvarsförsäkring och trygghet

Det är viktigt för oss att ni känner till att vi har alla de försäkringar och tillstånd som krävs för att driva en flyttfirma – vi vill att ni ska känna er trygg när ni anlitar oss. Naturligtvis tar vi ändå hand om era ägodelar på bästa sätt genom att täcka in möbler och annat på ett bra sätt, packa bilen rätt och sedan köra på ett säkert och försiktigt sätt.

Det är viktigt att alla våra kunder känner ett förtroende för oss, så läs gärna våra mycket goda kundomdömen här på hemsidan.

Vi hjälper er med flytten – tryggt, säkert och kostnadseffektivt!

50 %
RUT

RUT-avdraget är på 50 %

Med dagens RUT-avdrag brukar kostnaden för en flytt bli överkomlig för de allra flesta då det idag går att dra av 50 % av arbetskostnaden för flytten via skatteverket. Det gör det mycket förmånligt för privatpersoner att anlita en flyttfirma. Vi hjälper till med att administrera avdraget hos skatteverket.

Vi vet vad som krävs som flyttfirma i Helsingborg för att ge alla våra kunder en bra och seriös flytt.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Helsingborg

Helsingborg

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.