Seriös och kompetent flytthjälp

Flyttfirma Hedemora

Många goda recensioner

Offerter utan krav

Ansvarsförsäkring och trafiktillstånd

Vi ordnar flytten!

Begär Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND

KVALITETSGARANTI

ANSVARSFÖRSÄKRING

Låt oss som är proffs sköta om er flytt

RUT-avdraget ger en minskning av arbetskostnaden med 50%
Det finns all anledning att fundera på att anlita en seriös flyttfirma för flytten
Kort information om RUT

Vi hjälper er med flytten inom och utom Hedemora, vart ni än vill flytta. Vi är en prisvärd, seriös och effektiv flyttfirma med många goda kundomdömen.

Bohag och inventarier hanterar vi som om de vore våra egna – med största möjliga omsorg. Vi har alla dokument i ordning som försäkringar, trafiktillstånd och övrigt som krävs för att bedriva en seriös verksamhet.

Det kan vara klokt att inte ta första bästa flyttfirma till hjälp, utan att först läsa på lite om den aktuella firman innan någon anlitas. Det bästa sättet är att läsa kundrecensioner och själv bilda sig en uppfattning.

Vi garanterar att en flytt med oss blir en behaglig upplevelse för er – våra goda omdömen/referenser backar upp oss.

Vi är en professionell flyttfirma som verkar i Hedemora!

Begär offertCovid-19

Privatflytt

Flyttfirma Hedemora

Vi som flyttfirma erbjuder alla i Hedemora en seriös flyttning när behov finns. Naturligtvis erbjuder vi även en mängd andra närliggande tjänster. Exempel på tjänster som vi regelbundet får i uppdrag att utföra är exempelvis följande:

* Sortera och röja undan det som inte ska med
* Transportera bort vissa delar av bohaget till återvinning eller tipp
* Packa ned i kartonger inför flyttransporten
* Bära allt bohag till flyttbilen
* Montera upp allt på nästa adress så som exempelvis taklampor och gardiner

Om någon tjänst fattas i listan så är det bara att ni hojtar till så löser vi det också. Vi utför allt ni ber oss om, om det så bara är ett tungt skåp som ska flyttas.

Om ni är i behov av flytthjälp så kontakta gärna oss och vi återkommer inom kort med en prisvärd offert eller ett förslag på upplägg. Notera att vi även är behjälpliga under helger då vi vill att våra kunder ska erhålla den bästa servicen.

Varmt välkommen till en seriös firma med duktig personal med målet att alla kunder ska vara nöjda!

Offert

Företagsflytt

Flytthjälp i Hedemora

Våra tjänster erbjuder vi även till företag, föreningar och kommuner samt andra förvaltningar.

Då vi vet att er verksamhet är viktig och att störningar bör undvikas, kan vi alltid hjälpa er på bästa sätt genom att undvika onödiga kostnader för verksamheten. Vi ställer upp de tider som passar er bäst om det så är på helger eller kvällar, allt för att minimera risken för kostsamma störningar.

Vi kan hjälpa er med att flytta ert kontor, er butik, ett kassaskåp eller annat som ni vill ha hjälp med.

Varmt välkommen att kontakta oss för ett samtal eller en offert. Här på hemsidan finns olika sätt för det, så som telefonnummer, offertformulär, chatt och mejl.

Företagsflytt

Prisvärt och med RUT-avdrag

Vi som driver denna flyttfirma vill att alla våra kunder ska känna att vi är ett prisvärt alternativ till andra aktörer. Vi strävar hela tiden efter att slipa på våra kostnader så att ni som kund får ett konkurrenskraftigt pris som står sig bra i förhållande till andra firmor. Nu är dock inte alltid priset det absolut viktigaste utan den service som ni får i samband med ett rätt pris.

Sedan när RUT-avdraget läggs till allt detta kommer helhetsupplevelsen garanterat att vara angenäm. Idag går det att dra av 50% av arbetskostnaden via skatteverket för den som är berättigad till avdraget – vilket de flesta är.

Vi hjälper så klart till så att detta avdrag blir rätt!

Det går hos oss att välja mellan fast pris och löpande räkning. Fyll gärna i vårt offertformulär därefter återkommer vi med ett förslag inom 24 timmar.

Om du redan nu skulle vara nyfiken på vad en flytt med oss kan kosta går det bra att använda vår tjänst Pris Direkt.

Vi jobbar hårt på alla sätt så att våra kunder ska vara helt nöjda efter avslutat uppdrag – sett till pris och service!

50%
RUT

Tillstånd och försäkringar

Då vi är en seriös firma har vi naturligtvis ordning på alla de dokument som krävs för att bedriva en seriös och säker verksamhet inom flytt.

Även om det sällan händer missöden så arbetar vi hårt för att motverka dessa. Vi täcker in och skyddar bohag och inventarier på bästa sätt och utöver det har vi som alla andra seriösa aktörer naturligtvis de försäkringar som krävs. Sedan har vi alla de tillstånd som trafiktillstånd vilket är obligatoriskt.

Känn er hjärtligt välkommen att anlita oss i Hedemora!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Hedemora

Kartbild över Hedemora

Vi hjälper er med flytten inom eller utom Hedemora 🙂

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.