Vi erbjuder seriös flytthjälp i hela regionen

Flyttfirma Halmstad

Vi har trafiktillstånd!

Försäkring via Trygg Hansa

Tydliga offerter – även pris direkt

Mycket goda omdömen

Begär Offert

Pris Direkt

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar upptäckta fel

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd finns för yrkestrafik

ANSVARSFÖRSÄKRING
Eventuella skador ersätts

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

En seriös flyttfirma i Halmstad

Vi är en seriös och prisvärd flyttfirma som verkar över hela landet, så låt oss hjälpa er med flytten. Vi har inga begränsningar utan ni bestämmer vad ni vill ha hjälp med. En stor flytt eller kanske bara en enkel möbel – vi hjälper er med allt.

Att flytta kan vara mycket tungt och slitsamt så överlämna flytten till proffs som håller på med flyttningar dagligen och som vet hur skador undviks – både på möbler och kropp.

Undersök gärna här på hemsidan vad en flytt kan kosta genom att använda funktionen – pris direkt. RUT-avdraget gör det mycket prisvärt – 50% av arbetskostnaden reduceras.

Varmt välkommen att kontakta er seriösa och professionella flyttfirma i Halmstad.

Mycket goda kundrecensioner!

Kostnadsfri offertSå här hanterar vi Covid-19

Flyttfirma Halmstad

Privatflyttning

Om ni är en privatperson som eftersöker hjälp med flytten så vågar vi påstå att ni kommit helt rätt. Vi hjälper er med flytten på era villkor vilket betyder att ni kan anlita oss för hela flytten eller bara en del av flytten, som exempelvis det tunga. Ni bestämmer så klart vad vi ska hjälpa er med!

Kontakta oss gärna så att vi kan skapa oss en bild av ert behov innan vi lämnar er ett konkurrenskraftigt pris. Vill ni hellre fylla i något av våra formulär som exempelvis pris direkt så går det naturligtvis bra – kontakta oss på det sätt som känns bra för er.

Som seriös flyttfirma i Halmstad erbjuder vi alla de tjänster som tänkas kan. Exempel på det kan vara att vi hjälper er med att röja, sortera, packa och bära. Vi kan även ställa allt i ordning på nästa adress inklusive uppmontering av gardiner, lampor och tavlor och så vidare.

Vi har som mål att varje kund ska vara helt nöjd!
Varmt välkommen att kontakta oss.

Offert

Flyttfirma Halmstad

Företagsflytt och transporter

Välkommen till oss om ni är en företagare eller en representant för ett företag, en kommun eller något annat.

Behöver ni hjälp med en flytt eller kanske en transport av något så garanterar vi en god insats till er belåtenhet. Vi erbjuder alla de tjänster som vi erbjuder privatpersoner plus lite till – vad ni än önskar hjälp med så ordnar vi det.

Exempel på olika uppdrag kan vara en butiksflytt, en kontorsflytt eller bara en tung möbel. Ibland hjälper vi även till med att hämta gods och bära in det på plats.

Varmt välkommen att kontakta oss för ett samtal eller en offert.

Företagsflytt

Det är prisvärt att anlita en flyttfirma

Idag är det mycket prisvärt att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. Det betyder att 50 % av arbetskostnaden i samband med flytten reduceras via skatteverket. Läs gärna mer om RUT-avdraget.

Välkommen att fylla i något av våra offertformulär här på hemsida. Det går naturligtvis också bra att mejla, ringa eller chatta med oss. Om ni tycker att offertformuläret är krångligt att fylla i så går det bra att använda snabboffert så återkopplar vi för komplettering.

Offertformulär

Det går också bra att anlita oss för ett löpande pris per timma.

50 %
RUT

Vi har försäkringar och tillstånd

Vi har ansvarsförsäkringar via Trygg Hansa om något skulle gå snett. Det betyder dock inte att vi slarvar med era ägodelar utan vi är mycket noga när vi packar bohag och inventarier. Vi använder skyddsplast och täcken så att vi minimerar risken för skador – precis som alla andra seriösa flyttfirmor. Vidare har vi naturligtvis även trafiktillstånd.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Halmstad

Halmstad

Kartbild till höger nedanför över Halmstad.

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.