Vi fixar er flytt vart ni än önskar!

Flyttfirma Hallsberg

Fria tydliga offerter!

Ansvarsförsäkring via Trygg Hansa

Trafiktillstånd för en seriös flyttverksamhet

Vi löser flytten smidigt

Begär Offert

Pris Direkt

KVALITETSGARANTI
Vi ombesörjer upptäckta fel efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Full ersättning vid skada

TRAFIKTILLSTÅND
Licens för yrkesmässig trafik

Vi verkar som flyttfirma i Hallsberg

Idag med det förmånliga RUT-avdraget där 50% av arbetskostnaden försvinner när en firma anlitas för flytten gör det väl värt att anlita någon för denna tunga bit. Fråga oss gärna om en offert via formulär, pris direkt, mejl, chatt eller genom att ringa oss. Vi är prisvärda och har det som är ännu viktigare, mycket bra recensioner som vi presenterar här på vår hemsida – 4,7/5,0 via Google.

En flytt kan ofta vara en ansträngande process vilket de flesta som flyttat några gånger vet om. Vi underlättar gärna denna process genom att erbjuda er en professionell flytthjälp så att ni istället i lugn och ro kan se fram emot flytten till den nya adressen. Vi är vana vid trånga trappor och tunga lyft – vi hjälper er gärna.

Varmt välkomna att kontakta oss!

Kostnadsfri offertHantering Covid-19

Flyttfirma Hallsberg

Privatflyttning

Till privatpersoner erbjuder vi alla de olika moment som kan ingå i en flytt. Har ni andra önskemål om närliggande tjänster så är vi naturligtvis öppna för dem.

Exempel på upplägg som sker varje dag är att vi kommer till vår kund som då packat ner allt i flyttkartonger som går att packa ner, hyllor, lampor och tavlor är nedplockade, möbler är förberedda för flytten. Vi kan då på direkten bära ner möbler och allt det andra till vår flyttbil och när vi packar så täcker vi in allt för att minska risken för att något skadas.

Ett annat exempel på ett mer omfattande upplägg är att vi dagen innan eller samma dag kommer för att hjälpa er att plocka ned husgeråd i flyttkartonger, ta ned gardiner, tavlor, lampor och hyllor, förbereda möbler och sängar så att de är lättare att hantera och bära ned till vår bil. Ni bestämmer självklart vad ni vill att vi ska hjälpa er med.

Andra exempel på flytt- eller bärhjälp kan vara att vi enbart hjälper er med ett kassaskåp, ett piano eller en transport till återvinning – vi är öppna för alla uppdrag, stora som små.

Flytthjälp via oss med garanti – er trygghet!

Offert

Flyttfirma i Hallsberg

Företagsflytt

Alla tjänster som vi erbjuder privatpersoner erbjuder vi även företag, så har ni behov av flytthjälp så hjälper vi er gärna med det. Vi är vana vid olika typer av företagsflyttar som kontorsflytt och butiksflytt. Våra uppdragsgivare är ibland även kommuner samt andra förvaltningar, så vad som än önskas hjälp med kan vi lösa åt er.

Kanske vill ni att vi ska hämta något åt er och bära in på plats, inga problem, vi är öppna för allt inom flytt och transport.

Kontakta oss gärna för en offert!

Offert

Prisvärt

Nu med dagens RUT-avdrag via skatteverket så är det för de flesta en överkomlig kostnad att anlita en flyttfirma. Idag går det att dra av 50% av arbetskostnaden med ett max belopp om 75000 kr för RUT per person och år. Med två personer i hushållet blir avdragsmöjligheten den dubbla.

Undersök gärna med oss vad flytten kan kosta och överväg ert beslut i lugn och ro. Ni kan välja mellan offertformulär, pris direkt, snabboffert, kontaktformulär i sidfoten, chatt, mejl på vanligt sätt eller om ni hellre vill kontakta oss via telefon.

Vill ni hellre anlita oss på löpande timkostnad så är vårt timpris 599 kr per timma inklusive mervärdesskatt som då innefattar en flyttbil och två flyttkarlar.

50%
RUT

Vi är försäkrade

Vi vill att ni ska känna er trygga med oss och naturligtvis har vi som alla andra seriösa flyttfirmor alla de dokument som krävs som företagsförsäkring, ansvarsförsäkring, trafiktillstånd och så vidare. Ni kan därmed känna er helt trygg med att vi är en seriös flyttfirma som verkar i Hallsberg.

Ert bohag eller era inventarier är därmed i trygga händer när ni flyttar, men om något trots all försiktighet skulle hända så finns det försäkring som träder in.

Känn er välkommen till oss – seriöst och professionellt

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Hallsberg

Hallsberg

Kartbild till höger nedanför över Hallsberg.

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.