Flytthjälp även på helger

Flyttfirma Gävle

Mycket goda kundbetyg

Offert utan förbindelse

Tillstånd för yrkestrafik

Fullt försäkringsskydd

Begär Offert Kundomdömen

Pris Direkt

Gävle med omnejd

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar upptäckta fel

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vi ersätter skador

TRAFIKTILLSTÅND
Behörighet för yrkestrafik

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

Er flyttfirma i Gävle för en trygg flytt

Som alla vet är det mycket ansträngande att flytta och de som flyttat ett par gånger överväger nog att ta hjälp av någon flyttfirma vid nästa flytt. Det är en mängd moment som ska genomföras innan allt är i ordning på den gamla och den nya adressen.

Slit inte med allt detta själv utan anlita proffs som håller på med flytt regelbundet – ni minimerar även risken för skador på bohag och er själva.

Idag med det fantastiskt generösa RUT-avdraget är det mycket prisvärt att anlita en flyttfirma. Vi hjälper till så att alla dokument som skatteverket kräver är i ordning. Avdraget medger att 50% av arbetskostnaden för flytten kan dras av.

Sedan gäller det bara att hitta rätt firma med goda recensioner som hjälper er med flytten – vi är övertygade om att ni har hittat rätt nu när ni hittade hit till oss 🙂

Välkommen att kontakta oss för ett förslag

Er flyttfirma i Gävle

Kostnadsfri offertAnpassning Covid-19

Flyttjänster för privatpersoner

Bohagsflytt

Vi löser alla typer av flyttar, stora som små, så kontakta oss gärna när ni har ett behov av flytthjälp i Gävle eller utanför kommunen. Vi är öppna för alla typer av uppdrag och tider som exempelvis helger – vi anpassar oss efter era behov och förutsättningar.

Exempel på tjänster som vår flyttfirma i Gävle erbjuder kan vara:

* Flytt av bohag
* Sortering och röjning
* Transporter till återvinning
* Demontera och plocka ned det som ska packas
* Packhjälp
* Bärhjälp
* Montering på det nya stället

Ni är hjärtligt välkomna att kontakta oss för ett prisförslag/offert eller ett samtal om er flytt. Tillsammans kan vi säkert komma fram till en bra lösning.

Flyttoffert

Flyttjänster företag

Hjälp med flytten, bärhjälp och transporter

Vår firma hjälper även företag som är i behov av hjälp med flytten eller om det kanske finns andra behov som olika typer av transporter eller kanske bärhjälp. Vi är öppna för alla olika typer av uppdrag och samarbeten. Om ni representerar ett företag, en kommun, en förening och så vidare, hör gärna av er.

Som flyttfirma i Gävle har vi erfarenhet från alla typer av flyttar och anpassar oss efter era tider samt förutsättningar. Vi kan vara behjälpliga även på helger om det skulle krävas för att minimera risken för störningar.

Här på hemsidan finns flera olika kontaktuppgifter som telefon, chatt, mejl och offertformulär. Välkommen att kontakta oss på det sätt som passar er bäst så återkopplar vi inom kort.

Företagsflytt

Prisvärda och RUT-avdrag

Ett av våra ledord är att vi ska vara en mycket prisvärd flyttfirma utan att kvaliteten påverkas. Om vi då lägger till RUT-avdraget från skatteverket på våra offerter så blir det ett mycket förmånligt pris.

Det förmånliga RUT-avdraget medger att 50% av arbetskostnaden i samband med flytten kan dras av. Max avdrag per person och år är 75000 kr och är det då två personer i hushållet blir max avdrag 150000 kr.

Ett annat ledord – kundnöjdhet – som vi jobbar mycket med, är att alla våra kunder ska vara helt nöjda med vår insats. Om ni läser våra recensioner så vågar vi påstå att vi har lyckats mycket bra med våra kunder då vi har ett medelbetyg om 4,7/5,0 via Google.

Ni kan med andra ord känna er trygga med oss om ni funderar på att anlita någon för flytten eller någon annan av alla våra tjänster.

50%
RUT

Försäkringar och tillstånd

När vi flyttar åt våra kunder så tar vi hand om bohag och inventarier på bästa sätt. Vi täcker in med täcken, skyddsplast och filtar samt packar och bär på ett sätt som minimerar risken för skador. Sedan när vi transporterar allt så kör vi naturligtvis försiktigt för att ytterligare skydda det som vi har på flyttbilen.

Trots all försiktighet så kan ju ändå olyckor och missöden inträffa men då träder våra försäkringar in. Förutom försäkringar så har vi naturligtvis, precis som andra seriösa flyttfirmor, alla andra dokument i ordning så som exempelvis trafiktillstånd – för er och vår trygghet.

Varmt välkommen att kontakta oss för en seriös och professionell hjälp med flytten!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Gävle

Karta över Gävle

Kanske känner du igen kartan till höger nedanför 😀

Som flyttfirma hjälper vi till med flytten i Gävle och även utanför kommunen!

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.