Vi hjälper er med flytten

Flyttfirma Degerfors

Utmärkta betyg från kunder

Offerter utan förbindelse

Försäkrade och med trafiktillstånd

Seriös flytthjälp

Begär Offert

Pris Direkt

Flyttar över hela landet

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar fel som uppstår

ANSVARSFÖRSÄKRING
Eventuella skador ersätts fullt ut

TRAFIKTILLSTÅND
Behörighet för yrkestrafik

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

Flyttfirma Degerfors

Som seriös flyttfirma i Degerfors hjälper vi er så att övergången från den gamla bostaden eller lokalen till det nya blir ett angenämt minne istället för ett minne med slit och tunga lyft.

Alla som flyttat vet att en flytt är en jobbig process, så låt oss ta hand om allt detta som är proffs på det vi gör.

Många kanske tänker att det är väldigt kostsamt att anlita någon för flytten, men så är det inte idag, utan för de allra flesta är det en kostnad som inte känns alltför betungande med tanke på det slit som besparas.

Dagens RUT-avdrag är verkligen förmånligt då 50% av kostnaden för arbetet kan dras av via skatteverket.

För en prisvärd och kompetent flytt i Degerfors
Flytt & Städfix Mälardalen AB

OffertCovid-19

Flyttfirman för er i Degerfors

Privatflytt

Som flyttfirma i Degerfors erbjuder vi en prisvärd och kompetent flytt – allt för er trygghet.

Några exempel på tjänster vi erbjuder är följande:

* Röja, sortera och plocka undan det som inte ska sparas
* Bortforsling till tipp eller återvinning
* Förvaring och magasinering
* Tungtransporter
* Packa ned i flyttlådor, det som ska flyttas
* Bärhjälp
* Flyttransporter
* Montering av möbler och annat på den nya adressen
* Övrigt som ni kan vara i behov av

Som ni ser så erbjuder vi allt inom flytt, men naturligtvis bestämmer ni vad vi ska utföra. Vi är dessutom flexibla och anpassar oss efter våra kunders unika förutsättningar, och för att ytterligare underlätta erbjuder vi även hjälp under helger.

Vårt mål med er flytt är att den ska vara ett positivt minne!

Privatflytt

Flyttjänster åt företag

Företagsflytt

Vår flyttverksamhet riktar sig naturligtvis även till företag i regionen samt exempelvis kommuner och andra som har ett behov.

Vi kan erbjuda er en mängd olika tjänster som transporter, flytthjälp, bärhjälp och så vidare. När behov uppstår är ni välkomna att kontakta oss via de kanaler som presenteras här på hemsidan.

Notera även att vi kan vara behjälpliga på helger, allt för att underlätta för er så att risken för störningar minimeras.

Välkommen till en seriös och kompetent firma

Företagsflytt

Professionellt, prisvärt och med RUT

När en flyttfirma ska anlitas så rekommenderar vi alla att först bilda sig en uppfattning om den aktuella firman och inte bara ta första bästa som dyker upp i ens väg. Viktigt är att undersöka kundrecensioner och är medelbetyget på exempelvis Google över 4,5/5,0 baserat på en mängd omdömen är det en mycket bra firma.

Vi försöker hela tiden att se över våra priser så att våra kunder hela tiden får ett optimalt rätt pris. Undersök gärna vår prisnivå när behov av flytthjälp eller annat uppstår genom att kontakta oss här via hemsidan. Ni kan välja på offertformulär, snabboffert, mejl, chatt eller telefon så återkommer vi med ett prisförslag. Eller varför inte prova vår tjänst ”Pris Direkt” som ni hittar under offert.

När sedan avdraget för RUT tillkommer – gäller endast privatpersoner – blir det ett riktigt bra pris då 50% av arbetskostnaden försvinner – vi bistår er med detta.

50%
RUT

Trygghet – försäkringar och trafiktillstånd

Som en seriös flyttfirma i Degerfors sätter vi våra kunders trygghet i fokus.

Därför är vi mycket noga med att alla papper och dokument är i ordning så som försäkringar, trafiktillstånd och annat som är nödvändigt enligt lag. Vi är vidare mycket noga med att vi alltid arbetar på rätt sätt så att skador på bohag eller inventarier undviks i största möjliga mån.

Skulle något mot förmodan gå snett, vilket dock sällan händer, så finns det alltså backup i form av försäkringar som täcker en eventuell skada. Ni kan utifrån detta känna er trygg med oss att vi är en seriös firma inom flytt.

Välkommen till oss på Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Degerfors

Degerfors

Kartbilden över Degerfors till höger nedanför kanske är bekant 😀

Vi erbjuder flyttjänster i Degerfors samt utanför orten

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.