Vi erbjuder seriös flytthjälp!

Flyttfirma Bromma

Alltid bra priser

Trafiktillstånd och försäkringar

Professionellt yrkeskunnande

Alla förekommande flyttjänster

Flytthjälp inom och utom landet

Begär Offert

Pris Direkt

Bromma med omnejd

TRAFIKTILLSTÅND
Som alla seriösa flyttfirmor har vi naturligtvis yrkestrafiktillstånd!

KVALITETSGARANTI
Viktigt att alla våra kunder är nöjda kunder efter varje avslutat uppdrag

FÖRSÄKRADE
Självklart ersätts en skada som vi är orsaken till!

Flyttbil lastas utanför bostad i Bromma

En flyttfirma i Bromma med höga kundbetyg

Vi erbjuder alla tjänster inom flytt och vi löser gärna flytten åt er
Professionellt, seriöst och bra priser

Alla som någon gång har flyttat vet hur tungt det kan vara innan allt har packats ner, flyttats ut på släp eller hyrbil för att därefter kanske bäras upp via trånga trappor. Överlåt detta tunga åt oss i stället.

Vi tar fram ett gratis prisförslag. Ta gärna del av våra goda recensioner från våra kära kunder innan ni bestämmer er för om ni vill anlita oss. Vi vill att ni ska känna ett förtroende för oss vilket vi hoppas att ni gör, om ni läser lite om oss.

Begär en offertStrategi Covid-19

Välkommen att kontakta oss om ni önskar en offert eller kanske bara vill fråga något om flytt, vi svarar alltid. Ni kan kontakta oss på det sätt som känns bäst för er: Via offertformulär här på hemsidan, formulär för snabboffert, chatt, ett vanligt mejl eller via telefon. Önskar ni en direkt prisuppskattning kan ni med fördel gärna använda vår priskalkylator här på hemsidan som omgående räknar ut ett pris.

Idag är RUT-avdraget så pass förmånligt att 50 % av arbetskostnaden för själva flytten kan dras av via Skatteverket. Vi hjälper er tillrätta med avdraget så att det blir rätt.

Det kan vara befogat att fråga en flyttfirma om ett pris med tanke på hur förmånligt RUT-avdraget är. Fråga oss gärna om en offert så återkommer vi med att bra pris och upplägg som vi hoppas ni finner intressant.

Flyttjänster privatpersoner

Flyttfirma Bromma

När det gäller flytthjälp åt privatpersoner erbjuder vi alla tänkbara flyttjänster samtidigt som inga uppdrag är för stora eller för små. Vi har inte heller några begränsningar när det gäller vart ni vill flytta, inom vårt land eller utanför landet.

Exempelvis kan en stor flytt betyda att vi kommer i god tid för att hjälpa er att plocka ner gardiner, tavlor och husgeråd. Allt som kan packas ner i flyttkartonger packas där då det blir mycket smidigare att bära flyttkartonger än enstaka föremål. Detta kan vi göra någon dag i förväg eller på själva flyttdagen beroende på omfattningen och er tidplan. Vi kan även hjälpa till med att forsla bort till återvinning eller om ni kanske vill frakta något någon annanstans. På nästa adress kan vi hjälpa till att montera upp tavlor, hyllor och lampor och så vidare – vi hjälper er med det ni önskar. Å andra sidan kan en liten flytt enbart handla om att vi hjälper till med det som är besvärligt för er som vissa tunga möbler eller kanske bara ett skåp.

En professionell och seriös flyttfirma i Bromma
Vardagar, kvällar och helger!

Offert

Flyttjänster företag

Företagsflytt

Vi åtar oss gärna uppdrag åt företag, kommuner och andra aktörer. Exempel på flyttjänster kan då vara flytthjälp, bärhjälp, olika transporter, butiksflytt, kontorsflytt och så vidare. För att undvika störningar i er verksamhet kan vi även vara behjälpliga utanför ordinarie arbetstid – kvällar och helger.

Som seriös flyttfirma i Bromma med omnejd kan ni förvänta er högsta möjliga flyttservice samt nöjd kundgaranti!

Läs gärna våra recensioner som vi är mycket stolta över.

Varmt välkommen att kontakta oss på det sätt ni finner enklast och ni kan exempelvis välja vanligt mejl, offertformulär, snabboffert, chatt eller telefon.

Välkommen att höra av er!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Bromma

Företagsflytt

Professionellt, seriöst och prisvärt

När man driver en flyttfirma så är den absolut viktigaste inställningen att kunderna blir nöjda vilket i förlängningen genererar goda omdömen och ytterligare kunder. Utan våra kära kunder är vi ingenting!

Med det förmånliga RUT-avdraget är det idag mycket prisvärt att anlita en flyttfirma då 50 % av arbetskostnaden kan dras av via Skatteverket – detta hjälper vi er med.

50 %
RUT

Trafiktillstånd samt försäkringar

Även om vi är försiktiga så kan ju ändå olyckan vara framme men då har vi försäkringar som täcker en eventuellt skada – detta händer dock mycket sällan. Vidare har vi som alla seriösa och professionella flyttfirmor även trafiktillstånd.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Bromma

Vi är mycket stolta över att vi har så många nöjda kunder som skrivit fina omdömen om oss – ta gärna del av dessa här på hemsidan om ni vill.

Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med priset, servicen och kvaliteten. För att allt detta ska lyckas krävs så klart kunder men även en skicklig personal.

Naturligtvis tar vi hand om det vi transporterar på absolut bästa sätt för att undvika skador på inventarier och bohag.

Det betyder bland annat att vi täcker in allt på lastbilen samt att vi packar på ett sådant sätt så att allt ligger stadigt under själva transporten. Till vår hjälp använder vi då skyddsplast, täcken, filtar och spännband. Under själva transporten kör vi naturligtvis försiktigt så att vi inte råkar ut för något missöde.

Bromma

Kanske är kartan över Bromma bekant? 😀 Vi som seriös flyttfirma hjälper er inom hela regionen, men även i övriga landet samt utanför vårt land!

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.