Vi flyttar allt och alla!

Flyttfirma Avesta

Prisförslag som håller måttet

Alla nödvändiga försäkringar

Trafiktillstånd

Flytthjälp i toppklass

Begär Offert

Pris Direkt

Avesta med omnejd

KVALITETSGARANTI
Om du inte skulle vara helt nöjd med uppdraget så åtgärdar vi!

FÖRSÄKRADE
Om vi skulle orsaka en skada så ersätter vi den fullt ut!

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd finns för att idka yrkesmässig trafik

Flyttbil på väg från hus i avesta

Prisvärd och seriös flytt i Avesta

Vi fixar flytten i Avesta. Vad ni än behöver hjälp med inom flytt. Professionellt och med rätt pris – flyttfirma i Avesta

Alla som har flyttat vet att det kan vara en tung och ansträngande process att få allt på plats samtidigt som den adress som lämnas ska vara i bra ordning.

Kanske funderar ni nu på att anlita någon för flytten i stället för att själv slita med möbler, flyttkartonger och annat.

Det förmånliga RUT-avdraget medför att ni kan dra av 50% av kostnaden för arbetet i samband med flytten – hos oss får ni hjälp med allt detta.

När ni har bestämt er för att kanske anlita någon så gäller det bara att hitta rätt flyttfirma och det är inte alltid så lätt.

Ett bra sätt att hitta rätt är att Googla firmans namn och läsa kundomdömen innan någon anlitas för flytthjälp.

Om ni anlitar oss kan ni vara trygga med att vi har alla de dokument i ordning som krävs för våra kunders trygghet som försäkringar och tillstånd. Vi har även mycket goda kundomdömen och vi värdesätter våra kunder. Vi arbetar hårt med att alla ska vara nöjda både till kvalitet och pris.

Ni är hjärtligt välkomna att kontakta oss för en prisuppgift/offert eller om ni först enbart vill prata flytt med oss.

Er flyttfirma i Avesta

Begär offertCovid-19 strategi

Flyttjänster privatperson

Bohagsflytt

Vår främsta tjänst som våra kunder anlitar oss för är naturligtvis flytthjälp där vi bär ut bohaget, transporterar det samt bär in allt på nästa adress.

Men vi erbjuder även en mängd andra tjänster inom flytt som att:

* Röja och transportera bort till återvinning
* Packhjälp – Packa ned i flyttlådor samt packa upp på nästa adress
* Förvaring/magasinering för viss tid

Ni bestämmer vad ni vill ha hjälp med och när. För övrigt är vi även tillgängliga på helger då vi vill anpassa oss till våra kunders behov.

Som professionell flyttfirma hjälper vi er i Avesta, intilliggande orter samt i hela övriga landet om behov finns – vi garanterar att ni blir nöjda!

Privatflytt

Flyttjänster till företag

Företagsflytt

Vi hjälper även företagare med olika typer av flyttar och/eller transporter.

Då vi är flexibla kan vi även ombesörja exempelvis en kontorsflytt på helgen för att ni som företagare ska få ett så litet stillestånd som möjligt.

Annat som vi erbjuder är budtransporter, större transporter, magasinering och så vidare.

Hör gärna av er om behov finns!

Företagsflytt

Professionellt och prisvärt

Vår flyttfirma drivs framåt av nöjda kunder vilket är högsta prioritet för oss. Vi vill att alla kunder ska vara 100 % nöjda både sett till pris och kvalitet.

Vår personal är erfaren och vi vet därför hur en flytt ska planeras och läggas upp för att det ska flyta på så bra som möjligt.

Tack vare dagens RUT-avdrag är en flytt med en firma oftast en överkomlig kostnad då 50 % av kostnaden för arbetet kan dras av – det hjälper vi till med.

Kontakta oss gärna för en prisvärd offert genom att fylla i något av våra formulär här på hemsidan. Det går också bra att kontakta oss via telefon, chatt eller ett vanligt mejl.

50%
RUT

Försäkrade

Alla företag kan råka ut för olyckor oavsett hur varsamt bohag eller inventarier hanteras. Naturligtvis har vi företagsförsäkring som täcker en sådan eventuell skada – detta har alla seriösa flyttfirmor och en skada ersätts därmed fullt ut.

När vi arbetar hanterar vi det som ska flyttas på bästa sätt genom att skydda med täcken, filtar eller vad som behövs. När allt sedan ska transporteras till nästa adress kör vi på ett säkert sätt för att skydda era ägodelar.

Vi erbjuder en prisvärd, seriös och trygg flytt när ni anlitar oss – ett bra val!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Avesta

Avesta

Är kartbilden över Avesta bekant? 😀 Vi som flyttfirma hjälper dig till, från eller mellan adresser i Avesta. Hör av dig för ett kostnadsfritt förslag – utan några som helst förpliktelser!

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.