Seriös flytthjälp vart ni än önskar

Flyttfirma Askersund

Trafiktillstånd så klart!

Ansvarsförsäkring via Trygg Hansa

Offerter som är tydliga

Mycket bra kundrecensioner

Begär Offert Kundomdömen

Pris Direkt

KVALITETSGARANTI
Upptäckta fel efter flytten åtgärdas

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vi ersätter eventuell skada

TRAFIKTILLSTÅND
Vi innehar tillstånd för yrkesmässig trafik

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

En prisvärd och seriös flyttfirma i Askersund

Som seriös och effektiv flyttfirma i Askersund vill vi gärna avlasta er så att ni slipper det tunga och jobbiga slitet med att bära och transportera bohag eller inventarier. Vi är vana vid att hantera det som ska flyttas då vi varje dag arbetar med flytthjälp på olika sätt. Anlita oss och slipp att riskera skador på knän och ryggar. Kolla gärna vad en flytt kan kosta genom att använda vår funktion pris direkt här på hemsidan.

Med det förmånliga RUT-avdraget finns det all anledning att kolla upp vad en flytt med oss kan kosta. Med avdraget försvinner hela 50 % av arbetskostnaden. Läs också gärna våra goda betyg här på hemsidan som vi är mycket stolta över.

Varmt välkomna att kontakta oss för ett prisförslag
Er flyttfirma i Askersund

Kostnadsfri offertSå här hanterar vi Covid-19

Flyttfirma Askersund

Privatflyttning

Är ni en privatperson som behöver hjälp med flytten så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss för en offert eller ett första samtal via telefon om ni kanske vill prata lite med oss om flytt.

Som flyttfirma i Askersund erbjuder vi er alla det tjänster som tänkas kan inom seriös flytthjälp. Vi kan lägga upp jobbet exakt så som ni vill ha det vare sig ni bara vill flytta en soffa eller ett helt bohag där vi tar hand om allt som ska packas ner, slängas eller flyttas till nästa adress.

När vi ombesörjer hela flytten kan det ibland krävas att vi kommer någon dag i förväg om det är mycket som ska tas om hand. Vi kan köra bort det som ska slängas på tippen, hjälpa er med att ta ned lampor, gardiner och hyllor, packa ned husgeråd i flyttkartonger, bära och sedan montera upp allt på nästa ställe.

Vårt mål med varje flytt är en nöjd kund. Kontakta oss gärna så kan vi tillsammans komma fram till ett passande förslag.

Offert

Kontorsflytt
Flyttfirma Askersund

Företagsflytt och transport

Är ni en företagare eller en representant för ett företag kan vi lova er att ni får den hjälp ni efterfrågar om ni anlitar oss. Alla de tjänster som vi erbjuder privatpersoner erbjuder vi även företag. Oavsett vad ni önskar hjälp med så kan vi vara behjälpliga. Exempel på tjänster kan vara kontorsflytt, butiksflytt eller industriflytt.

Kanske behöver ni bara hjälp med en transport av något, inga problem, vi hjälper er med det. Kontakta oss gärna för ett prisförslag!

Offert

Prisvärt att anlita en flyttfirma

Att idag anlita en flyttfirma är en förhållandevis låg kostnad med tanke på det generösa RUT-avdraget via skatteverket. När en firma anlitas för RUT-berättigade tjänster kommer hela 50 % av arbetskostnaden att försvinna. Alla privatpersoner kan dra av max 75000 kr under förutsättningen att det finns en inkomst att dra av emot. Två personer i hushållet betyder då 150000 kr.

Fyll gärna i något av våra formulär för ett fast pris eller ring, mejla eller chatta med oss. Tycker ni att det är krångligt att fylla i finns det snabboffert att välja.

Offertformulär

Om ni hellre vill anlita oss på löpande timpris så går det naturligtvis bra. Våra timpriser är från 599 kr per timma inklusive moms som då innefattar en flyttbil med två flyttgubbar.

50%
RUT

Försäkrade

Vi tycker att det är viktigt att ni känner er trygg med oss och naturligtvis har vi ansvarsförsäkring som täcker om någon oförutsedd skada skulle inträffa. Detta har alla seriösa flyttfirmor vilket är viktigt, precis som alla andra dokument så som trafiktillstånd. Ert bohag eller era inventarier är därmed i säkra händer när ni anlitar oss.

Ni är hjärtligt välkomna att kontakta oss – för en seriös, effektiv och ansvarstagande flytthjälp.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Askersund

Askersund

Kartbild till höger nedanför över Askersund.

Känner du igen denna kartbild?

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.