Flytt & Städfix Mälardalen AB hjälper dig

Flyttfirma Portugal

Vi hjälper er med inrikes flytt eller utrikes flytt.
En etablerad internationell flyttfirma som vet hur en utomlandsflytt ska hanteras.

Ledord är bra priser och kvalitet

Via Google har vi betyg – 4,7/5,0

Alla förekommande tjänster inom flytt

Seriöst med alla tillstånd och försäkringar

Vi flyttar utomlands och inom landet

Välkommen till vår flyttfirma Portugal

Då vi är en etablerad och rutinerad flyttfirma vet vi hur en flytt inom vårt land eller utomlands ska hanteras för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vad ni än önskar inom flytt och transport så kan vi vara behjälpliga med dessa tjänster, exempelvis mellan vårt land och Portugal. Varmt välkommen att kontakta oss för en offert eller om ni enbart har en fundering som ni vill ha svar på. Vi är intresserade av alla olika flyttuppdrag, stora som små.

En omfattande flytt, exempelvis från Portugal eller till Portugal, kan betyda att vi hjälper er med allt som har med flytten att göra så som att sortera, packa, köra till återvinning, bära, transportera, flytta och så vidare. När vi kommer fram till slutstationen kan vi även där vara behjälpliga med olika tjänster som att montera, ställa i ordning etc. En liten flytt kan istället handla om att vi transporterar en byrå eller något annat från eller till Portugal.

Nu med dagens RUT-avdrag är det förmånligt och mycket prisvärt att anlita en professionell flyttfirma som kan flytta mellan vårt land och Portugal. RUT-avdraget medger ett avdrag om 75000 kr per person och år och finns det två personer i hushållet så betyder det en avdragsmöjlighet om 150000 kr.

Vi tar hand om kontakten med Skatteverket och administrerar avdraget tillsammans med dem. Om det finns några frågor om RUT-avdraget så är det bara att kontakta oss så reder vi ut dessa frågor. Ett viktigt krav är att flytten eller transporten sker mellan bostäder där vederbörande bor deltid eller heltid. Sedan krävs det naturligtvis en inkomst så att det finns något att dra av emot.

Som flyttfirma i Portugal har vi naturligtvis alla dokument i ordning som olika försäkringar och yrkestrafiktillstånd – allt för en seriös flyttverksamhet. Vår flyttfirma erbjuder er en trygg och säker flyttupplevelse.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Portugal

Vår ambition och målsättning är alltid att våra kunder ska vara helt nöjda efter en flytt med oss. Vi arbetar därför intensivt med kvalitet, service och att våra flyttpriser håller en rimlig nivå.

När vi utför en flytt eller en transport tar vi hand om era inventarier eller ert bohag på bästa sätt. Till hjälp har vi då olika spännband, skyddsplaster, täcken, filtar och så vidare. På flyttbilen packar vi in allt på ett bra sätt så att lasten ligger stadigt och säkert när vi sedan ska köra – allt för att undvika skador. När vi kör flyttbilen så kör vi naturligtvis på ett säkert sätt så att vi ytterligare undviker att det inträffar någon skada.

Trots alla försiktighetsåtgärder kan ju ändå något oförutsett hända även om det är mycket sällsynt. I sådana enstaka fall ersätter vi eller vårt försäkringsbolag en sådan skada.

Utöver flyttservice till privatpersoner så kör vi regelbundet även åt olika företag. Det kan då handla om olika flyttuppdrag eller transporter utomlands som exempelvis till Portugal eller ifrån Portugal. Vi försöker då att alltid att vara så flexibla som vi kan vilket kan betyda att vi kör på helger, nätter och röda dagar för att underlätta för våra kunder. Naturligtvis håller vi oss alltid till de regelverk som finns avseende exempelvis dygnsvila.

Vi ser fram emot en kontakt och vi är intresserade av stora som små flyttuppdrag samt enstaka eller långsiktiga samarbeten.

Välkommen till oss på Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Portugal

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.